Fujifilm FinePix X70 Silver

Fujifilm FinePix X70 Silver

Artikelnummer: x70zilver

Fujifilm Finepix X70 is een compactcamera die voortborduurt op het succes van de X100-modellen. Zonder zoeker (een losse optische zoeker is leverbaar), maar als eerste in de serie met een verstelbaar aanraakscherm, dat 180 graden gedraaid kan worden. Door zijn compact formaat is de Fufjifilm X70 ideaal voor reis of straatfotografie.

Voorraad
Voorraad
€ 699,00
Product Omschrijving

Details

De X70 is voorzien van een touchscreen lcd-scherm; een primeur voor de X-serie. Door de aanraakbediening in te schakelen, kan er tijdens het nemen van foto’s gebruik worden gemaakt van Touch Shot en Focus Area Selection. Tijdens het terugspelen van materiaal beschikken gebruikers over intuïtieve smartphoneachtige bediening als swipe, drag, pinch in/out en schalen door dubbel te tappen. Door de Touch Shot-functie te gebruiken in combinatie met het lcd-draaischerm, kunt u nog creatiever worden. Plaats de camera op de grond en gebruik Touch Shot voor een kijkhoek alsof het vanuit een kind of huisdier is. Deze functie maakt het bovendien makkelijker om selfies te maken

De 16.3 megapixel X-Trans CMOS II sensor van de X70 houdt rekening met moiré en valse kleuren met het X-Trans kleurfilter. De unieke indeling van RGB-pixels voorkomt behoefte aan een low-pass filter. Gecombineerd met de EXR Processor II processing engine, levert de camera afbeeldingen van indrukwekkende scherpte en minimale ruis. Een hoge ISO-instelling van 51.200 is mogelijk door optimalisatie van ruisvermindering. Ruis wordt zelfs op deze ultrahoge instelling verminderd, en reproduceert diep zwart. Het autofocussysteem focust onophoudelijk wanneer de sluiterknop half wordt ingedrukt. Wanneer het focusgebied wordt ingesteld op AF-C en CH, is alleen het bereik van Centraal 3x3 (Single Point mode), of Centraal 5x3 (Zone / Wide / Tracking modus) mogelijk.

De X70 ios voorzien van ingebouwde Wifi voor het fotograferen vanaf smartphone of tablets. Foto’s en video’s kunnen naar apparaten als smartphones worden gestuurd met één druk op de knop. Afbeeldingen en foto’s op de camera kunnen worden doorzocht, geselecteerd en geïmporteerd met gebruikmaking van uw smartphone, en dit allemaal zonder een gebruikersnaam of wachtwoord in te vullen. Het is ook mogelijk om de via smartphone verkregen informatie over de locatie aan de afbeelding toe te voegen.

Uiterraard heb je de mogelijkheid om in 60 fps Full HD te filmen, 50fps, 30fps, 25fps en 24fps framerates zijn ook beschikbaar. Een hoge bitrate van 36Mbps stelt in staat tot scherp vastleggen van miniscule bewegingen.

Kenmerken:
- Hoge kwaliteit finish en eenvoudige besturing faciliteren creativiteit
- APS-C formaat X-Trans CMOS II3-sensor en EXR Processor II Image Processing Engine
- 180-graden draaiende lcd-touchscreen
- Gemakkelijke bediening en premium afwerking

- Sensor: APS-C CMOS X-Trans CMOS II sensor
- Pixels : 16.3 millions pixels
- Sluitertijd : 4 - 1/4000sec
- Lens : 18.5mm (35 mm equivalent: 28mm)
- Diafragma : f/2.8 to f/16
- Iso : 100-12800
- File : RAW/JPG
- Film : MPEG-4
- LCD : 3.0" LCD Rear Touch Screen Tilt (1,040,000 pixels)
- Viewfinder : OVF/EVF
- Film : 1920 x 1080p: 60 fps, 50 fps, 30 fps, 25 fps, 24 fps
- Interface : USB 2.0/ HDMI
- Audio : 2.5mm stereo mini connector
- Afmetingen :112.5mm x 64.4mm x 44.4mm
- Gewicht :340gram
- Accu : Li-ion battery NP-95 Li-ion

CMS tab