Benro Classic Statief A2570F

Benro Classic Statief A2570F

Artikelnummer: BenroA2570F

De statieven uitgerust met flip sluiting, oftewel clipsluiting, hebben een nastelbare sluiting die bij veranderende weeromstandigheden of na enige slijtage nagesteld kunnen worden en hierdoor altijd een optimale klemming garanderen. De aluminium beensecties van de Benro statieven zijn gemaakt van een hoogwaardig aluminium legering met een wandsterkte van 1,2mm wat de statieven zeer sterk maakt.

Voorraad
Voorraad
€ 119,00
Product Omschrijving

Details

De A2570F is een aluminium statief uit de M8-serie van Benro. De drie aluminium benen hebben een wanddikte van 1,2mm. De combinatie met het magnesium hart van het statief levert een gewichtsreductie op van 20%, terwijl de sterkte behoorlijk is toegenomen ten opzichte van de eerdere versie van dit statief.

In de montageplaat zijn drie stelschroeven gemonteerd die de mogelijkheid geven het te gebruiken statiefhoofd te zekeren. Hiermee voorkomt u dat u uw apparatuur per abuis van het statief draait. De drie afzonderlijke benen kunnen elk in drie hoeken worden versteld (24, 55 en 80 graden), waardoor een stevige stand kan worden aangenomen.

Eén been is voorzien van een NBR foam grip voor een betere grip en isolatie van het koude en gladde aluminium. Alle aluminium statieven uit de M8-serie worden geleverd met rubberen voeten. Een degelijke schoudertas is inbegepen!

Kenmerken

- Secties: 3
- Max. hoogte: 166cm
- Normale hoogte: 144cm
- Min. hoogte: 32.5cm
- Transportlengte: 63.8cm
- Gewicht: 1.83 kg
- Belastbaarheid: 10 kg

CMS tab