Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

Canon EF 16-35mm f/4L IS USM

Artikelnummer: Canon EF 16-35mm f/4L IS USM



Ultragroothoek 16-35 mm zoomobjectief


Dit hoogwaardige ultragroothoekzoomobjectief met vast diafragma combineert uitstekende optische prestaties met flexibiliteit en levert heldere, scherpe, uitgestrekte beelden met zeer weinig vervorming, waardoor het ideaal is voor fotograferen van landschappen, architectuur, fotojournalistiek, reizen en algemeen gebruik.

Voorraad
Voorraad
€ 1.519,99
Product Omschrijving

Details

Kwaliteit uit de L-serie

De L-serie vormt Canon's paradepaardje op het gebied van professionele objectieven. Deze serie vertegenwoordigt het beste in met precisie vervaardigde EF-optica. Objectieven uit de L-serie combineren superieure prestaties met ongeëvenaarde afwerking en zijn bestand tegen stof en vocht.

Constant diafragma van f/4

Het f/4 grootste diafragma blijft constant over het volledige bereik van de brandpuntsafstand, waardoor er tijdens het zoomen geen verschil is in sluitertijd of ISO. Hierdoor is het ideaal voor gebruik in uiteenlopende lichtomstandigheden.

Haarscherpe foto's met de 4-stops Image Stabilizer

Het EF 16-35 mm f/4L IS USM-objectief zorgt voor stabiele beelden onder alle omstandigheden, met name wanneer deze zonder statief bij weinig licht of met de macro-instelling zijn opgenomen. Het objectief bevat Canon's Image Stabilizer-technologie en detecteert automatisch normale opnamen of panningbeweging, en schakelt over naar de optimale IS-modus voor iedere situatie.

Ultrasone scherpstelling

Een ringvormige USM (Ultrasonic Motor) zorgt voor een extreem snelle autofocus die vrijwel geluidloos is. De uitstekende blokkeerkoppel zorgt voor een nauwkeurig scherpstelpunt zonder te ver door te gaan. Met continue handmatige scherpstelling kun je scherpstellen zonder de AF-modus te verlaten.

Zachte, gelijkmatige achtergrond

Een cirkelvormig diafragma met 9 lamellen geeft onscherpe gebieden een zachter, regelmatiger uiterlijk, zodat je onderwerpen op de voorgrond afsteken tegen een schitterende, onscherpe achtergrond.

Uitmuntende beeldkwaliteit

Het EF 16-35mm f/4L IS USM-objectief is uitgerust met drie asferische elementen om bij alle scherpstelafstanden scherpte en contrast over het volledige beeld te garanderen. Twee UD-elementen (Ultra Low Dispersion) elimineren vrijwel alle kleurafwijkingen. Super Spectra-coating zorgt voor een nauwkeurige kleurbalans en verbeterd contrast. De coatings onderdrukken ook reflectie en schittering, een veelvoorkomend probleem dat ontstaat wanneer licht via de sensor wordt weerkaatst. Fluor-coatings voorkomen dat stofdeeltjes en druppeltjes achterblijven in de voorste en achterste objectiefelementen en zorgen voor een optimale beeldkwaliteit.

Minimale scherpstelafstand van 0,28 m

Dankzij een scherpstelafstand van slechts 0,28 m over het hele zoombereik kom je dichter bij je onderwerpen en kun je nog steeds genieten van een grote beeldhoek.

Niet-roterend element aan de voorkant

Sluit eenvoudig filters van 77 mm aan dankzij het niet-roterende element aan de voorkant.

CMS tab