Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM occasion

Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS STM occasion

Artikelnummer: occ 18135

occasion in nette staat en wordt geleverd met doppen.


All-round STM-zoom voor het maken van movies en foto's door gebruikers van EOS-camera's met EF-S.


Een all-round 18-135 mm zoomobjectief met STM-technologie. STM zorgt voor een soepele, stille autofocus voor movies, en de Dynamic Image Stabilizer maakt trillingsvrije video-opnamen mogelijk.


 

Voorraad
Voorraad
€ 269,00
Product Omschrijving

Details

Veelzijdige en krachtige zoom

Een compact, veelzijdig objectief, geschikt voor talloze onderwerpen en ideaal voor reisreportages. Een zoombereik van 18-135 mm biedt dezelfde beeldhoek als een 29-216 mm objectief op een volbeeldcamera.

Maak movies met STM AF

Movie Servo AF maakt gebruik van STM (stappenmotortechnologie) die zorgt voor soepele, stille scherpstelling bij video-opnamen met compatibele camera's.

Image Stabilizer voor foto's en movies

De Dynamic Image Stabilizer-technologie vermindert trillingen en bewegingen van de camera bij video-opnamen. Dankzij de Image Stabilizer-technologie kun je bij weinig licht uit de hand fotograferen, zonder een flitser of statief te gebruiken. Je kunt sluitertijden tot wel vier stops langer dan normaal gebruiken, zonder dat er bewegingsonscherpte optreedt.

Supersnelle autofocus

Met de snelle autofocus zijn onderwerpen in een oogwenk scherp in beeld. Handmatige aanpassing is mogelijk zonder de focusmodus te veranderen.

Dichter bij het onderwerp

Je kunt bij elke zoominstelling tot 0,39 m scherpstellen voor een close-up van je onderwerp.

CMS tab