Canon EOS 80D Body occasion (sn:033021000552)

Canon EOS 80D Body occasion (sn:033021000552)

Artikelnummer: Ceos80db_occ552

Gebruikte Canon spiegelreflex met 6.514 clicks.


occasion wordt gelevert met accu, lader en draagriem.

Voorraad
Voorraad
€ 699,00
Product Omschrijving

Details

Deze veelzijdige DSLR met Wi-Fi biedt een indrukwekkende snelheid, intuïtieve bediening en innovatieve technologie. De camera is ideaal om nieuwe fotografiegebieden te verkennen en verbluffende resultaten te behalen waarmee je je creativiteit optimaal kunt tonen.

Voordelen

  • Een responsieve camera waarmee je alle actie bij kunt houden
  • Verbluffende foto- en filmkwaliteit onder vrijwel alle omstandigheden
  • Alles wat je nodig hebt om jouw fotografiestijl te ontwikkelen
  • Perfect voor creatief filmen
  • Maak gemakkelijk verbinding om je foto's en films direct te delen

Laat je creativiteit de vrije loop

Met de snelle, intuïtieve bediening en innovatieve technologie kun je gemakkelijk betere foto's en films maken. Leg snelle bewegingen vast met continue opname van 7 fps en het responsieve 45-punts cross-type AF-systeem dat hoge nauwkeurigheid biedt in verschillende lichtomstandigheden en met tal van lenzen.

Verbluffende kwaliteit

Maak in elke situatie sfeervolle, levendige en gedetailleerde beelden met de 24,2 Megapixel APS-C CMOS-sensor en de 7560-pixel RGB+IR-meetsensor die voor de juiste belichting zorgt. Het grote ISO-bereik van ISO 100-16.000 en knipperdetectie zorgen voor een geweldig resultaat bij weinig licht en consistente belichting bij flikkerend kunstlicht.

Behoud de regie en ontwikkel je fotografiestijl

Met de intelligente viewfinder met 100% dekking kun je tijdens de compositiebepaling alles in je opname zien. De opname-instellingen worden bovendien automatisch weergegeven. Ontdek creatieve opnamehoeken en geniet van een intuïtieve bediening met het grote 7,7 cm variangle LCD-touchscreen, dat je ook kunt gebruiken om met Live View actie vast te leggen met opnamen van 5 fps en continue autofocus.

Maak perfecte films

Maak films in Full HD 60p met de optie om actieopnamen in elkaar over te laten gaan of slow motion-effect te creëren in MP4-bestandsindeling met de keuze uit verschillende framerates. Dual Pixel CMOS AF zorgt voor een krachtig autofocussysteem om een bewegend onderwerp te volgen en met Timelapse Movie, HDR en Creatieve filters kun je op je camera speciale effecten creëren.

Gemakkelijk delen en op afstand opnamen maken

Met NFC* en Wi-Fi* wordt het eenvoudig om de camera te verbinden en te bedienen, zodat je met compatibele smartphones en tablets op afstand films en foto's kunt maken met de Camera Connect-app. Je kunt ook de EOS Utility-software op je Mac of computer gebruiken om op afstand opnamen te maken. Je kunt daarnaast Wi-Fi en NFC gebruiken om je opnamen naar het Canon Connect Station te verzenden of je foto's met een compatibele printer te printen.

Product specificaties EOS 80D - Body

SpecificatiesOmschrijving
Wifi Ja + NFC
Autofocuspunten 30 of meer
Ingebouwde flitser Ja
Aantal Bits 14
ervaring Starter. Gevorderde.
beelden per sec 7
megapixels 24.2
opties Aansluiting voor flitser. Full-HD Video. HDMI aansluiting. Touchscreen. HD Video. Touchscreen. Kantelbaar scherm.
Megapixels 20 tot 25
Maximum aantal fps 5 tot 10
Scherm Kantelbaar - Touch
Geheugen SD
Microfoon aansluiting Ja
GPS Nee
Max ISO 25.600
Max video resolutie Full HD
Voeding LC-E6
kleur Zwart
CMS tab