Informatie COVID-19

COVID-19:

 

Het zijn op dit moment onzekere tijden waar wij vooral om elkaar moeten denken

 

Bij Foto Sipkes houden wij ons aan de regels opgesteld door het RIVM, daarnaast houden wij ons aan nog een aantal extra maatregelen om u een veilig en plezierig winkel bezoek te geven.

• Maximaal 5 klanten in de winkel zijn er al 5? dan verzoeken wij u vriendelijk buiten te wachten en 1,5m afstand tussen elkaar te houden Bij binnenkomst verzoeken wij u om uw handen te desinfecteren bij onze ingang staat een contactloos desinfectie apparaat.

• Houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand tussen andere klanten en personeel. Wanneer u dient te hoesten/niezen dan verzoeken wij u dit in uw elleboog te doen

• Ondanks dat wij erg gesteld zijn op onze klanten, geven wij geen handen/boxen of andere vormen van contact Bent u verkouden? of heeft u een van de symptomen passend bij COVID virus, dan verzoeken wij u vriendelijk uw winkel bezoek uit te stellen

• Voor uw gezondheid en die van het personeel, heeft Foto Sipkes besloten dat het personeel mondkapjes draagt

Draagt u zelf graag ook een mondkapje tijdens uw bezoek? en heeft u er zelf geen mee? geen punt vraag het een van onze medewerkers.

• Pasfoto nodig? geen punt, na elke klant wordt de pasfotostudio en de apparatuur gedesinfecteerd, hierdoor kan het gebeuren dat je iets langer moet wachten op je pasfoto.

 

Online winkel bezoek:

 

Laat uw gezondheid een winkelbezoek niet toe? of komt u liever even niet in de stad geen punt! Het team van Foto Sipkes werkt er hard aan om de persoonlijke aandacht die u gewend bent uit de winkel, online te realiseren heeft u speciale wensen laat het ons weten.

Onze medewerkers staan via de telefoon, mail, social media en video gesprek voor u klaar. Team Foto Sipkes