CL Systeem

Leica CL-serie systeem camera


De Leica CL serie beschikt over de allernieuwste technieken. De combinatie van het iconische ontwerp, precisie, de constructie en de modernste technologie maken deze systeemcamera’s echt uniek. Dankzij de 24 megapixel APS-C sensor profiteert u van de meest superieure beeldkwaliteit.


U kunt in alle situaties eindeloos beelden schieten, omdat de elektronische sluiter volledig geluidloos is. Daarbij is de Eye-Res speciaal ontwikkeld voort de CL serie. Deze elektronische zoeker heeft een resolutie van 2,36 mp met een zeer hoge snelheid. Hierdoor profiteert u met de Leica CL van de meest natuurlijke beelden!

 

Kenmerken Leica systeemcamera


Met de Leica CL kunt u ook gebruik maken van alle TL objectieven. Hierdoor kunt u nog meer uit uw fotografie halen en zijn de mogelijkheden eindeloos! De toestellen zijn te herkennen aan een aantal eigenschappen. Zo beschikken alle camera’s uit de CL-serie over:

  • Wifi
  • Een Leica App voor zowel Android als iOS
  • 24.2 mp APS C formaat CMOS-sensor
  • 49 punts autofocus
  • 4K video 30 bps
  • Hoge resolutie View finder (0.74x)
  • 3.0. TFT LCD Touch screen


De Leica CL systeemcamera onderscheidt zich vooral van de TL2 door de elektronische zoeker ‘Eye-Res’. De snelheid is hoger dan de reactiesnelheid die u met het menselijk oog kunt aanschouwen!

 

Een CL serie systeemcamera koopt u bij Foto Sipkes!


Wilt u een Leica CL kopen? Wij bieden een ruim aanbod in Leica camera’s! Onze fysieke winkel is al meer dan 85 jaar gevestigd in Groningen. Onze winkel wordt gerund door echt specialisten op het gebied van fotografie en film. Inmiddels zijn wij een begrip in Groningen geworden en hebben wij besloten om uit te breiden naar een online webshop.


Ondanks dat online verkoop normaliter wat afstandelijker is dan offline verkoop, kunt u van ons dezelfde service als in onze fysieke winkel verwachten. Wij staan bekend om onze persoonlijke service en dit staat dan ook zeer hoog bij ons in het vaandel. Wij begrijpen dat u niet zomaar een CL-systeemcamera koopt. Een camera is een serieuze aanschaf en het product moet aansluiten op uw gebruik. Dit is waar wij inspringen! Wij brengen uw wensen in kaart en zorgen voor de perfecte match tussen camera en gebruiker!

 

Vragen?

Wij bieden naast de Leica CL ook nog andere Leica camera’s aan. U vindt hier onder andere compact camera’s van dit merk. Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Wij voorzien u graag van advies op maat!

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.