Fujifilm FinePix X-E2 Body + Grip occasion

Fujifilm FinePix X-E2 Body + Grip occasion

Artikelnummer: FFX-E2B+G_occ

Camera in prima staat. wordt geleverd met accu, lader, draagriem, Menings grip en orginele verpakking.

Voorraad
Voorraad
€ 349,00
Product Omschrijving

Details

Snelle en nauwkeurige scherpstelling
Dankzij de snelle respons van de X-E2 zult u geen enkel fotomoment meer missen. Naast het behalen van een focussnelheid van 0.08 seconden, en een snelle opstarttijd van een halve seconde beschikt de X-E2 over vrijwel geen ontspanvertraging. Daarnaast zijn high-speed continu-opnamen van 7 beelden per seconde mogelijk. Het hybride autofocussysteem zorgt voor accuraat en comfortabel scherpstellen. Het combineert contrast-autofocus met fase-detectie-autofocus welke voor een snelle respons zorgt.
 
Betere beeldkwaliteit en meer creatieve modi
De X-Trans CMOS II sensor voorkomt moiré en foutieve kleuren door gebruik te maken van een speciaal kleurfilter. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen optisch laagdoorlaatfilter meer nodig is. De X-E2 maakt gebruik van dezelfde sensor als welke gebruikt wordt in de Fujifilm FinePix X100S. U kunt uw eigen stijl creëren door gebruik te maken van de diverse film-simulatie-modi om uw foto's er uit te laten zien alsof ze gemaakt zijn met Fujifilms unieke filmrolletjes. U kunt hierbij kiezen uit 10 varianten zoals ASTIA, PROVIA en sepia. Filmsimulatie bracketing is ook handig voor het maken van drie filmstijlen van één opname.
 
Draadloos overzetten van uw foto's
Na het installeren van de gratis Fujifilm Camera Application app kunt u eenvoudig foto's draadloos versturen van de X-E2 naar uw smartphone of tablet. Er zijn geen lastige ID en wachtwoordinstellingen, u drukt gewoon op de wifi-knop op de bovenkant van de camera en u kunt uw foto's meteen delen op uw blog of via sociale netwerksites zoals Facebook en Twitter. U kunt ook gebruik maken van ingebouwde wifi om uw foto's op te slaan op uw pc.

Kenmerken

- 16.3 megapixel APS-C X-Trans II CMOS-sensor
- EXR Processor II
- 3 inch 1040000 pixels LCD display
- 0.5 inch 2360000 pixels OLED zoeker
- Full HD 1080p video-opname bij 60 fps
- Ingebouwde wifi-connectiviteit
- Continu-opnamen tot 7 beelden per seconde
- Intelligent hybride AF-systeem
- Digitale Split Beeld en Focus Peaking
- Film Simulatie en geavanceerde filters
CMS tab