Fujifilm X-T20 occasion

Fujifilm X-T20 occasion

Artikelnummer: Fx-t20_occ

Gebruikte fujifilm X-T20 systeem camera

Voorraad
Voorraad
€ 499,00
Product Omschrijving

Details

Het kantelbare LCD scherm van de FUJIFILM X-T20 is aanraakgevoelig waardoor het nog eenvoudiger wordt om onder verschillende hoeken een onderwerp met deze camera te fotograferen of filmen. Verder beschikt de camera over de mogelijkheid tot het opnemen van video’s in 4K beeldkwaliteit, waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van de verschillende filmsimulaties die de FUJIFILM X-Serie camera’s zo aantrekkelijk maakt.

De ingebouwde elektronische zoeker is net als bij een traditionele spiegelreflex camera in het midden geplaatst. De behuizing van de FUJIFILM X-T20 biedt bovendien plaats aan diverse knoppen boven en achterop de camera waardoor deze heel eenvoudig is te bedienen. De camera is, met zijn retro look, bijzonder geschikt voor die fotografen die graag wat meer uit hun camera willen halen en daarmee een uitstekend alternatief voor een digitale spiegelreflex camera uit de middenklasse.

Voor een optimale flexibiliteit kan de FUJIFILM X-T20 worden gecombineerd met 24 verschillende FUJINON XF objectieven waaronder de vandaag eveneens aangekondigde FUJINON XF50mm F2 R WR. Alle beschikbare FUJINON objectieven beschikken over de allerlaatste technologische mogelijkheden waardoor opnames gemaakt met deze objectieven beelden opleveren van de allerhoogste kwaliteit.

Gebruikers van een camera uit de populaire FUJIFILM X-serie hebben de mogelijkheid om te kiezen uit een ruime selectie van objectieven, van ultra-wijd tot super-tele zonder verlies van prestaties of beeldkwaliteit, waaronder vijf ‘supersnelle’ objectieven met een vast brandpuntsafstand en een zeer groot diafragma. Andere accessoires zoals lensadapters en macro-extensie ringen verbreden de mogelijkheden van dit camerasysteem.

De belangrijkste kenmerken van de FUJIFILM X-T20 op een rij:

  • Compacte en lichtgewicht behuizing ideaal voor fotografie en filmen.
  • 24.3 megapixel X-TransTM CMOS III APS-C sensor en X-Processor Pro beeldverwerkingsprocessor voor uitstekende beeldkwaliteit die garant staat voor een zeer hoge verwerkingssnelheid van diverse taken.
  • Vijf voorgeprogrammeerde AF-C Custom Instellingen voor het fotograferen van bewegende onderwerpen.
  • Mogelijkheid tot het filmen in 4K met hoge detailweergave.
  • De FUJIFILM X-T20 worden gecombineerd met 24 beschikbare en verschillende FUJINON XF objectieven.
CMS tab