Leica D-Lux (Type 109) occasion

Leica D-Lux (Type 109) occasion

Artikelnummer: LD-L(T109)_OCC

Occasion in nette staat en wordt gelevert met accu, universele lader en originele verpakking


De Leica D-Lux (Type 109) is een stijlvolle en compacte point-and-shoot camera voorzien van een grote 12.8 megapixel sensor en een lichtsterk f/1.7-2.8 Leica objectief. De zeer gevoelige sensor en het lichtsterke objectief zorgen voor heldere opnames met meer details in de donkere gebieden van het beeld. Daarnaast biedt de sensor een grotere scherptediepte dan mogelijk is met een camera voorzien van een kleinere sensor. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de veelzijdige D-Lux (Type 109) al uw bijzondere momenten in elke situatie en bij elke lichtomstandigheid haarscherp vastlegt.

Voorraad
Voorraad
€ 599,00
Product Omschrijving

Details

Ultra HD 4K video, wifi en NFC functionaliteit
Met de D-Lux (Type 109) legt u niet alleen prachtige full HD video's vast maar kunt u ook opnemen in Ultra HD 4K kwaliteit. De opnames kunnen worden opgeslagen als gemakkelijk te gebruiken MP4-bestanden. Deze kunt u door middel van de ingebouwde wifi en NFC-functionaliteit én gratis te downloaden Leica Image Shuttle app eenvoudig overzetten naar uw smartphone of tablet voor sharing op social media. De app kunt u ook gebruiken om het live beeld van de camera weer te geven of om de camera-instellingen te controleren. De mogelijkheden van de grote 12.8 megapixel sensor worden door Ultra HD 4K-technologie ten volste benut en maakt opnames met een zeer hoge resolutie mogelijk. U heeft echter wel een Ultra HD televisie nodig om hier volledig van te kunnen genieten. Alle gemaakte opnames kunt u bekijken op het 3" grote LCD display van de camera. Voor het maken van de compositie en het kaderen van uw onderwerp kunt u ook gebruik maken van de elektronische zoeker.

Zoomen en lichtgevoeligheid
De Leica D-Lux (Type 109) compact camera heeft met 4x optische zoom een allround zoombereik van 24 tot 75mm. Van macro-opnames tot portretten of landschappen, u kunt alles met contrastrijke en natuurlijke kleuren in vol detail vastleggen. De Leica DC-Vario-Summilux 24-75mm f/1.7-2.8 is zeer geschikt voor het maken van opnames in omstandigheden met weinig of slecht licht. Plaats de meegeleverde Leica CF D opzetflitser op de camera en u krijgt nog veel meer mogelijkheden om uw bijzondere momenten perfect vast te leggen.

Robuust en elegant
De intuïtief te bedienen D-Lux (Type 109) heeft het ontwerp en de kwaliteit die u mag verwachten van een Leica camera. De metalen behuizing is robuust en elegant, met goed geplaatste en voelbare knoppen en draaiknoppen waardoor u volledig van uw creatieve vrijheid kunt genieten.

CMS tab