Lensbaby Edge 80 Optic

Lensbaby Edge 80 Optic

Artikelnummer: lbe80
Een 80mm focus-optic met een egaal scherptevlak van het centrum tot de hoeken. Net als bij de Lensbaby Sweet 35 heeft de Edge 80 een ingebouwd 12-bladerig instelbaar diafragma. Deze 12 bladen vormen een zo goed als cirkelvormige lensopening met een zeer fraaie Bokeh.
Voorraad
Voorraad
€ 289,00
Product Omschrijving

Details

Nog niet in het bezit van een Lensbaby lens body? U heeft deze om de Lensbaby Edge 80 Optic te kunnen gebruiken nodig, wij raden hiervoor de Composer Pro met dubbel glas of de Composer Pro Sweet 35 aan.

De Edge 80 Optic is een 80 mm, flat field focus-optiek met een 12-blad instelbaar diafragma objectief en is compatibel met alle Lensbaby lenzen. Bij het kantelen, geeft de Edge 80 een deel scherp beeld, omgeven door zachte vervaging. Als u de Edge 80 recht gebruikt kunt u deze gebruiken als hoge kwaliteit rechte lens.

Bij het kantelen, is de omvang van het scherpe deel van de focus afhankelijk van het gebruikte diafragma, en de plaatsing van het deel van focus is afhankelijk van de mate en de richting van tilt. Door het draaien aan de diafragma draaiknop op de voorkant is het diafragma regelbaar van f/2.8 tot f/22.

De Edge 80 beschikt ook over een speciale close-focus functie. U kunt de voorkant van de Edge 80 verlengen om de minimale scherpstel afstand te verkleinen naar 43cm. Wilt u nog dichter bij fotograferen dan kunt u de Lensbaby Macro Converter gebruiken.

De Edge 80 Optic is onderdeel van het Lensbaby Optic Swap System.

De Edge 80 is een ongelooflijk veelzijdige portret lens maar kan ook worden gebruikt in elke situatie die zich leent voor selectieve aandacht - van voedsel fotografie tot het geven van een 'miniatuur' uitstraling aan landschappen.

Opmerking:de Edge 80 heeft 46mm schroefdraad en is dus niet compatibel met de Lensbaby 37mm schroefdraad accessoires.

Kenmerken

- Focale lengte: 80mm
- 12 blad aanpasbaar diafragma, aan te passen door het draaiwiel op voorkant
- Diafragmabereik van f/2.8 tot f/22
- Vlak veld van focus-optiek (een hoek, zorgt voor een klein stukje focus, begrensd door onscherpte)
- Minimale scherpstelafstand: ongeveer 43cm
- Maximale scherpstelafstand: oneindig
- 5 multi-coated glas elementen, in vier groepen
- Compatibel met Composer Pro, Componist, Scout, Muse, Control Freak lenzen
- 46mm front schroefdraad (werkt alleen met de Lensbaby Macro Converter en niet de 37mm Lensbaby accessoires)
- De Edge 80 Optic is niet compatibel met de Composer met Tilt Transformator voor Micro Four Thirds en Sony NEX camera's

CMS tab