Nikon Coolpix P7800 occasion

Nikon Coolpix P7800 occasion

Artikelnummer: NCP7800_occ

occasion in prima staat. wordt geleverd met accu, lader en draagriem.

Voorraad
Voorraad
€ 249,00
Product Omschrijving

Details

Full HD-films Neem films van 1080p op met optische zoom en stereogeluid of gebruik een optionele externe microfoon voor nog betere geluidsopnamen. Selecteer 30 of 25 bps en pas de sluitertijd, het diafragma en de ISO-instellingen aan.

Handmatige bediening Kies precies de gewenste instellingen met de standen PSAM, drie gebruikersstanden voor veelgebruikte instellingen, twee functieknoppen en twee instelschijven (voor- en achterzijde).

Snelmenuknop In de snelmenustand hebt u met één druk op de knop direct toegang tot de belangrijkste functies. Bovendien kunt u alle snelmenu's bedienen met alleen uw rechterhand.

COOLPIX Picture Controls Optimaliseer uw beelden voordat u de opname maakt: pas automatisch de gewenste instellingen toe met Snel aanpassen, gebruik handmatige aanpassing of pas instellingen aan met eigen Picture Controls.

Continu-opnamen Leg een gezichtsuitdrukking of ideaal actiemoment vast met snelle continu-opnamen van maximaal 8 bps bij beelden van volledig formaat.

Creatieve filters tijdens livebeeld Pas filters toe en bekijk het effect live, voordat u de opname maakt. U hebt de keuze uit een reeks artistieke filters, waaronder Cross-process voor een creatieve kleurweergave.

Ingebouwde opklapbare flitser U creëert probleemloos een bijzondere verlichting met de ingebouwde flitser die compatibel is met Nikon's Creatieve Verlichtingssysteem dat een draadloze flitserregeling en creatieve opnamen met meerdere flitsers mogelijk maakt.

Compatibel met SD, SDHC en SDXC Kies de gewenste geheugenkaarten: SD met standaardcapaciteit, SDHC met een hoge capaciteit of SDXC met een nog grotere capaciteit, zodat u kunt blijven fotograferen wanneer dit van belang is.

Groot assortiment compatibele accessoires Ontdek een veelheid aan accessoires die speciaal zijn ontworpen om zeer nauwkeurig te fotograferen, van de Nikon-flitsers (waaronder de SU-800 commander) tot de WU-1a draadloze adapter, de WR-R10/WR-T10 en WR-1 draadloze afstandsbedieningen, het GP-1 externe GPS-apparaat, de ME-1 externe microfoon, de MC-DC2 en ML-L3 afstandsbedieningen, filters van 40,5 mm en de zonnekap HN-CP17.*

 

* Hiervoor moet de Nikon-toepassing 'Wireless Mobile Utility' (compatibel met iOS en Android™) op het smartapparaat worden geïnstalleerd. Android, Google, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

 
CMS tab