Nikon D7100 Body Occasion ( sn:4324585)

Nikon D7100 Body Occasion ( sn:4324585)

Artikelnummer: ND7100B_occ7
 occasion in prima staat met 55.015 clicks. camera wordt gelevert met accu, lader, draag riem en handleiding.


 


Geef uw passie voor fotografie een adrenalineshot met de bijzonder krachtige D7100.

Deze DX-formaat camera is verrassend licht en compact voor een duurzame body met zoveel functies en levert uitmuntende prestaties waarmee u uw fotografie naar een hoger niveau kunt tillen. Doordat geen optisch laagdoorlaatfilter (OLPF) wordt gebruikt, maakt de D7100 optimaal gebruik van de DX-formaat CMOS-sensor van 24,1 megapixels om zelfs de fijnste structuren scherp vast te leggen met een hoge resolutie. Dankzij het autofocussysteem (AF) met 51 punten kunt u snel en uitermate accuraat professionele beelden vastleggen. Deze geavanceerde D-SLR heeft een boven- en achterkant van magnesiumlegering en is bestand tegen druppels, water en stof. De camera kan doorlopend fotograferen met 6 bps, biedt een extra tele-effect met een innovatieve uitsnede van 1,3x en heeft een ISO-gevoeligheid van 100-6400, waardoor schitterende resultaten mogelijk zijn bij weinig licht of als u snelle acties vastlegt.

U kunt fotograferen met de zoeker of met livebeeld, real-time speciale effecten toepassen op foto's of Full HD-films, en beelden draadloos* verzenden naar uw smartapparaat, waarna u ze kunt delen op sociale media. Met de D7100 beschikt u over uitzonderlijke mogelijkheden, waar u ook gaat en wat u ook doet.

Voorraad
Voorraad

Normale Prijs: € 599,00

Special Price € 499,00

Product Omschrijving

Details

 DX-formaat CMOS-sensor met 24,1 megapixels, zonder OLPF: voor zeer scherpe beelden tot in de fijnste details.

EXPEED 3-beeldprocessor: voor een razendsnelle verwerking, schitterende kleurreproductie en betere ruisonderdrukking.

ISO-gevoeligheid van 100-6400, uit te breiden tot 25.600: voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht.

Professioneel AF-systeem: maakt gebruik van 51 scherpstelpunten, waaronder 15 kruissensoren, voor een razendsnelle en nauwkeurige autofocus.

Continu-opnamen van 6 bps: waarmee snelle actie-opnamen altijd uitstekend worden vastgelegd.

Functie voor 1,3x-uitsnede die de mogelijkheden van het DX-formaat uitbreidt: met extra tele-effect, hogere snelheid (tot 7 bps) en extra grote AF-beelddekking.

RGB-meetsensor met 2016 pixels en onderwerpherkenning: uiterst nauwkeurige lichtmeting voor exacte belichtingen; optimale automatische belichting (AE), autofocus (AF) en automatische witbalans (AWB) voor een sublieme accuratesse.

Full HD D-film: 1080p tot 60i/50i en 30p/25p/24p, voor vloeiende filmopnamen.

Krachtige zoeker: met een beelddekking van circa 100% en een vergroting van 0,94x.

Lcd-monitor met een hoge intensiteit: biedt een beeld van 8 cm/3,2 inch met 1.229.000 beeldpunten en een grote kijkhoek.

Gemakkelijk draagbaar: krachtige functies in een compacte camerabody die slechts 675 gram weegt.

Duurzame body met een buitenkant van magnesiumlegering: afgedicht tegen stof, weerbestendig en bestand tegen waterdruppels.

Twee kaartsleuven voor SD-geheugenkaarten: bieden extra opslagruimte en ruimte voor back-ups of kunnen worden gebruikt om RAW- en JPEG-bestanden afzonderlijk op te slaan.

Goed toegankelijke gebruiksfuncties: verbeterde 'i'-knop en spotwitbalans voor een snelle en nauwkeurige instelling van de witbalans in de livebeeldstand.

Actieve D-Lighting (ADL): behoudt details in hoge lichten en schaduwen voor uitgebalanceerde beelden.

Hoog dynamisch bereik (HDR): wanneer eenmaal op de ontspanknop wordt gedrukt, worden er twee opnamen gemaakt die worden gecombineerd tot een gedetailleerd beeld van een onderwerp met een hoog contrast.

Effectenstand: in de livebeeldstand kunnen geselecteerde effecten worden toegepast op foto's en films.

Draadloze verbinding*: compatibel met de WU-1a draadloze mobiele adapter.

NIKKOR-objectieven: met de veelgeprezen NIKKOR-objectieven kunt u de 24,1 megapixels en de 1,3x-uitsnede van de camera ten volle benutten om zo uitzonderlijke beelden te creëren. Daarbij profiteert u ook van de uitstekende draagbaarheid van DX-objectieven.

Bediening op afstand: maak gebruik van draadloze opnamemogelijkheden met de WR-R10 draadloze ontvanger en de WR-T10 draadloze zender, of wijzig de camera-instellingen met de WR-1.

     
  • * Compatibel met smartapparaten met iOS™ en Android™. Deze functie vereist het gebruik van de speciale toepassing Wireless Mobile Utility die gratis kan worden gedownload via Google Play™ en de Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

CMS tab