Nikon D7100 Body Occasion ( sn:4499268)

Nikon D7100 Body Occasion ( sn:4499268)

Artikelnummer: ND7100B_occ5

occasion in prima staat met 


LET OP!


161.631 clicks.


 


Geef uw passie voor fotografie een adrenalineshot met de bijzonder krachtige D7100.

Deze DX-formaat camera is verrassend licht en compact voor een duurzame body met zoveel functies en levert uitmuntende prestaties waarmee u uw fotografie naar een hoger niveau kunt tillen. Doordat geen optisch laagdoorlaatfilter (OLPF) wordt gebruikt, maakt de D7100 optimaal gebruik van de DX-formaat CMOS-sensor van 24,1 megapixels om zelfs de fijnste structuren scherp vast te leggen met een hoge resolutie. Dankzij het autofocussysteem (AF) met 51 punten kunt u snel en uitermate accuraat professionele beelden vastleggen. Deze geavanceerde D-SLR heeft een boven- en achterkant van magnesiumlegering en is bestand tegen druppels, water en stof. De camera kan doorlopend fotograferen met 6 bps, biedt een extra tele-effect met een innovatieve uitsnede van 1,3x en heeft een ISO-gevoeligheid van 100-6400, waardoor schitterende resultaten mogelijk zijn bij weinig licht of als u snelle acties vastlegt.

U kunt fotograferen met de zoeker of met livebeeld, real-time speciale effecten toepassen op foto's of Full HD-films, en beelden draadloos* verzenden naar uw smartapparaat, waarna u ze kunt delen op sociale media. Met de D7100 beschikt u over uitzonderlijke mogelijkheden, waar u ook gaat en wat u ook doet.

Voorraad
Voorraad
€ 399,00
Product Omschrijving

Details

DX-formaat CMOS-sensor met 24,1 megapixels, zonder OLPF: voor zeer scherpe beelden tot in de fijnste details.

EXPEED 3-beeldprocessor: voor een razendsnelle verwerking, schitterende kleurreproductie en betere ruisonderdrukking.

ISO-gevoeligheid van 100-6400, uit te breiden tot 25.600: voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht.

Professioneel AF-systeem: maakt gebruik van 51 scherpstelpunten, waaronder 15 kruissensoren, voor een razendsnelle en nauwkeurige autofocus.

Continu-opnamen van 6 bps: waarmee snelle actie-opnamen altijd uitstekend worden vastgelegd.

Functie voor 1,3x-uitsnede die de mogelijkheden van het DX-formaat uitbreidt: met extra tele-effect, hogere snelheid (tot 7 bps) en extra grote AF-beelddekking.

RGB-meetsensor met 2016 pixels en onderwerpherkenning: uiterst nauwkeurige lichtmeting voor exacte belichtingen; optimale automatische belichting (AE), autofocus (AF) en automatische witbalans (AWB) voor een sublieme accuratesse.

Full HD D-film: 1080p tot 60i/50i en 30p/25p/24p, voor vloeiende filmopnamen.

Krachtige zoeker: met een beelddekking van circa 100% en een vergroting van 0,94x.

Lcd-monitor met een hoge intensiteit: biedt een beeld van 8 cm/3,2 inch met 1.229.000 beeldpunten en een grote kijkhoek.

Gemakkelijk draagbaar: krachtige functies in een compacte camerabody die slechts 675 gram weegt.

Duurzame body met een buitenkant van magnesiumlegering: afgedicht tegen stof, weerbestendig en bestand tegen waterdruppels.

Twee kaartsleuven voor SD-geheugenkaarten: bieden extra opslagruimte en ruimte voor back-ups of kunnen worden gebruikt om RAW- en JPEG-bestanden afzonderlijk op te slaan.

Goed toegankelijke gebruiksfuncties: verbeterde 'i'-knop en spotwitbalans voor een snelle en nauwkeurige instelling van de witbalans in de livebeeldstand.

Actieve D-Lighting (ADL): behoudt details in hoge lichten en schaduwen voor uitgebalanceerde beelden.

Hoog dynamisch bereik (HDR): wanneer eenmaal op de ontspanknop wordt gedrukt, worden er twee opnamen gemaakt die worden gecombineerd tot een gedetailleerd beeld van een onderwerp met een hoog contrast.

Effectenstand: in de livebeeldstand kunnen geselecteerde effecten worden toegepast op foto's en films.

Draadloze verbinding*: compatibel met de WU-1a draadloze mobiele adapter.

NIKKOR-objectieven: met de veelgeprezen NIKKOR-objectieven kunt u de 24,1 megapixels en de 1,3x-uitsnede van de camera ten volle benutten om zo uitzonderlijke beelden te creëren. Daarbij profiteert u ook van de uitstekende draagbaarheid van DX-objectieven.

Bediening op afstand: maak gebruik van draadloze opnamemogelijkheden met de WR-R10 draadloze ontvanger en de WR-T10 draadloze zender, of wijzig de camera-instellingen met de WR-1.

     
  • * Compatibel met smartapparaten met iOS™ en Android™. Deze functie vereist het gebruik van de speciale toepassing Wireless Mobile Utility die gratis kan worden gedownload via Google Play™ en de Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

CMS tab