Nikon D610 Body Occasion (SN:6062279)

Nikon D610 Body Occasion (SN:6062279)

Artikelnummer: ND610B_occ3

Occasion in gebruikte staat. 65.406 clicks


Deze fullframe spiegelreflex wordt geleverd met accu, lader en draagriem.

Voorraad
Voorraad
€ 499,00
Product Omschrijving

Details


Draadloze overdracht: met behulp van Nikon's optionele WU-1b mobiele adapter en een smartphone of tablet kunt u beelden direct delen of de camera op afstand bedienen.*

Zeer gevoelig autofocussysteem: profiteer van superieure scherpstelling op het onderwerp dankzij het Multi-CAM4800 39-punts AF-systeem. Doordat de D610 compatibel is met objectieven met een gecombineerd open diafragma tot f/8 en een gevoeligheid tot een ondergrens van -2 LW, kunt u zelfs scherpe opnamen maken bij het licht van de volle maan.

EXPEED 3-beeldverwerkingsengine met 14-bits A/D-conversie en 16-bits beeldverwerking voor prachtige toongradaties.

Systeem voor onderwerpherkenning: de beeldsensor van de camera en de RGB-sensor met 2.016 pixels leveren nauwkeurige gegevens voor het systeem voor onderwerpherkenning, dat de belichting, autofocus en witbalans optimaliseert vlak voordat de sluiter wordt ontspannen. Dit levert zeer scherpe beelden op.

Ingebouwde time-lapse-functie: creëer time-lapse-fotografie via eenvoudig menugebruik zonder dat u uitgebreide berekeningen en bewerkingen hoeft uit te voeren. Gebruik intervalopnamen om de sluiter met vooraf ingestelde intervallen te ontspannen. Met time-lapse-fotografie kunt u beelden opslaan als filmbestanden en langzame bewegingen met een snelheid weergeven die 24 tot 36.000 maal hoger is dan normaal.

Met Picture Controls kunt u het uiterlijk van foto's en video's aanpassen door parameters zoals scherpte, verzadiging en tint voorafgaand aan de opname in te stellen.

Nauwkeurige VGA-lcd-monitor van 8 cm (3,2 inch) met 921.000 beeldpunten en automatische aanpassing van de monitorhelderheid. Biedt een scherpe en heldere beeldweergave en kan veel meer kleuren reproduceren.

Krachtige zoeker met een beelddekking van circa 100% en een vergroting van 0,7x. Biedt een DX-uitsnede met zoekermaskering.

Duurzaam en licht: de camera, die bestand is tegen zeer zware omstandigheden, heeft een boven- en achterzijde van magnesiumlegering en weegt slechts 760 gram (zonder batterij). Weerbestendige afdichting die net zo goed is als die van de D800, Nikon's professionele DSLR-camera, voor extra weerstand tegen vocht en stof.

Elektronische virtuele horizon met dubbele as: op de lcd-monitor of in de zoeker kunt u altijd de camerapositie ten opzichte van het horizontale vlak en de kanteling (naar voren of naar achteren) controleren.

Twee SD-geheugenkaartsleuven: bieden een grotere flexibiliteit tijdens opnamen. U kunt de tweede kaart gebruiken als de eerste vol is of foto's op de ene kaart opslaan en films op de andere kaart. SDXC- en UHS-I-compatibel.


* Compatibel met smartapparaten met iOS™ en Android™. Vereist het gebruik van de speciale toepassing Wireless Mobile Utility die u gratis naar uw smartapparaat kunt downloaden via Google Play™ en de Apple App Store™. Android, Google, Google Play, YouTube en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

CMS tab