Olympus E-P5 Body Zilver occasion

Olympus E-P5 Body Zilver occasion

Artikelnummer: OE-P5BZ_occ

Occasion in nette staat en wordt gelevert met accu, lader en draag riem.


Voorraad
Voorraad
€ 249,00
Product Omschrijving

Details

 5-assige beeldstabilisatie met IS Auto

Profiteer van Olympus’ meest geavanceerde beeldstabilisatiesysteem ooit. Dit systeem herkent zelfs specifieke assen waar stabilisatie niet vereist is, bijvoorbeeld voor panningeffecten.

Optionele elektronische zoeker

Met de optionele, kantelbare VF-4 zoeker profiteert u van een vergrotingsfactor van 1,48x (35-mm equivalent: 0,74x) en dat is meer dan bij een geavanceerde D-SLR. En met een resolutie van 2,36 miljoen pixels is hij ook nog scherper dan zijn voorganger.

Photo Story en 12 creatieve filters

Doe mooie, creatieve dingen met uw foto’s: vertel een verhaal door meerdere opnamen als een soort collage in één kader te combineren of zorg voor een artistiek tintje met een van de twaalf creatieve filters.

Focushulp met MF Assist

De piekweergave toont de scherpe delen op uw display als zwarte en witte randen en helpt u zo om de kwaliteit van uw opnamen te verbeteren met behulp van de handmatige focus.

Repeterende opnamen met 9 fps

Dankzij de verwerkingsmogelijkheden voor maar liefst 9 frames per seconde is het heel gemakkelijk om met de E-P5 snel bewegende voorwerpen vast te leggen.

Intervalopnamen met ‘time lapse’

Maak fantastische ‘time lapse’-opnamen waarbij de tijd sneller lijkt te gaan, met behulp van de gebruiksvriendelijke interval- en ‘time lapse’-filmfuncties van de E-P5.

Live Bulb met histogram

De Live Bulb-functie maakt het mogelijk om met extralange belichtingstijden te werken en de handige histogramweergave toont alle gekozen instellingen.

CMS tab