Olympus E-PL5 Body occasion

Olympus E-PL5 Body occasion

Artikelnummer: OE-PL5B_occ

Occasion in gebruikte staat en wordt gelevert met accu lader en draag riem.


Voorraad
Voorraad
€ 149,00
Product Omschrijving

Details

Scherpstellen en fotograferen met het touchscreen
Scherpstellen en fotograferen in een splitsecond – gewoon met je vingers. De E-PL5 combineert een van de snelste autofocussystemen met een snel reagerend touchscreen en dat vertaalt zich in een nieuwe manier van fotograferen. U kunt nu razendsnel met uw vingers scherpstellen en fotograferen. En zo hoeft u geen moment meer te missen.

Alles vanuit elke hoek
Lastige perspectieven en zelfportretten vormen geen probleem. Het LCD van 7,6 cm van de E-PL5 heeft een kantelmechanisme dat 170˚ kan worden gedraaid. Dit maakt het mogelijk om vanuit extreem hoge en lage perspectieven te fotograferen, en zelfportretten te maken waarbij u zelf eenvoudig de compositie bepaalt. Bovendien is deze camera voorzien van een handige zelfontspanner.

Doe creatieve dingen met uw foto's
Geef uw opnamen iets extra's met 12 creatieve filters en 6 effecten. Til uw creativiteit naar een hoger plan met 12 creatieve filters en 6 effecten waarmee u uw foto's en filmopnamen moeiteloos verandert in ware kunstwerken. U zult verbaasd zijn over de vele geweldige mogelijkheden en prachtige resultaten.

Een PEN met geweldige connecties
Deel foto's en filmopnamen via sociale netwerken – waar u ook bent. U kunt nu foto's en filmopnamen rechtstreeks van uw PEN overzetten naar andere apparatuur zoals een smartphone – zowel draadloos als met een kaartje*. En dat is ideaal wanneer u uw opnamen snel en gemakkelijk op sociale netwerken wilt posten.

CMS tab