Olympus FL-LM1 Flits occasion

Olympus FL-LM1 Flits occasion

Artikelnummer: Ofl-lm1F_occ

Productbeschrijving

De FLM-LM1 Flitser van Olympus plaats je gemakkelijk op je camera als je wat extra licht nodig hebt. Deze opzetflitser is namelijk klein van formaat, maar presteert toch boven verwachting. Hierdoor heb je ook in een wat donkere omgeving toch de mogelijkheid om het object van je foto goed in het licht te zetten. Zo komen kleuren mooier uit en worden details nog beter zichtbaar.


Belangrijkste kenmerken
• Olympus FL-LM1 Flitser
• Compacte opzetflitser
• Geschikt voor de E-PL7, E-PL5, E-PL3, E-PM2 en E-PM1 camera's
• Gemakkelijk in gebruik
• Voorziet je van extra licht

Tips & tricks
De FLM-LM1 Flitser van Olympus komt goed van pas op momenten waarop je eigenlijk te weinig licht hebt. Maar het kan ook weleens voorkomen dat je juist teveel licht hebt of last hebt van tegenlicht. In dat geval kan een zonnekap uitkomst bieden. Deze accessoire is beschikbaar voor ieder objectief en voorkomt dat er teveel licht in je lens valt. Hierdoor maak je in iedere situatie heldere foto's en ben je niet meer afhankelijk van de natuurlijke lichtval.Voorraad
Voorraad

Normale Prijs: € 29,00

Special Price € 23,20

Product Omschrijving

Details

De FLM-LM1 Flitser van Olympus plaats je gemakkelijk op je camera als je wat extra licht nodig hebt. Deze opzetflitser is namelijk klein van formaat, maar presteert toch boven verwachting.

CMS tab