Panasonic DMC-GF1 + 14-42 zwart occasion

Panasonic DMC-GF1 + 14-42 zwart occasion

Artikelnummer: Panasonic DMC-GF1 + 14-42 zwart occasion

Compact systeem camera van Panasonic.

Voorraad
Voorraad
€ 249,00
Product Omschrijving

Details

De DMC-GF1
- Zeer lichtgewicht, slechts 285 gram (body) - Bijzonder compact met het formaat van een compact camera - Micro Four Thirds System - Sluitertijd effect met Full Time Live View - Handmatige belichtingsmeter - Scherpte-diepte voorkeuze - High Definition video-opname in AVCHD Lite

De ultieme combinatie van compact en geavanceerde mogelijkheden
De DMC-GF1 is een speciaal toestel. Een toestel met het formaat van een compact camera, maar een aantal zeer bijzondere eigenschappen. De mogelijkheid van het verwisselen van lenzen geeft de DMC-GF1 ongekende creatieve vrijheid. Het Micro Four Thirds System biedt daarin een groot lenzenportfolio. De twee nieuwe functies ‘Handmatige Belichtingsmeter’ en ‘Scherptediepte Voorkeuze’ maken hem nog gebruiksvriendelijker. Bovendien beschikt de GF1 over High Definition video-opname in het efficiënte AVCHD Lite formaat. Kortom, een echte allround camera.

Full Time Live View en sluitertijd-effect
Full Time Live View zorgt ervoor dat beelden in een ongekende snelheid digitaal worden doorgestuurd naar de elektronische zoeker en het grote kantelbare LCD. Op deze manier ziet men altijd exact wat men fotografeert. Het sluitertijd-effect is een zeer gemakkelijke hulp wanneer men de belichting handmatig instelt. Dit effect laat na het kiezen van een diafragmawaarde en/of sluitertijd direct het resultaat zien, nog voor men de foto heeft gemaakt. Full Time Live View is een revolutionair systeem wat het gebruiksgemak van een verwisselbare lens camera erg vergroot.

Scherptediepte Voorkeuze
Scherptediepte Voorkeuze is een nieuwe functie op de Lumix G camera’s. Met deze functie selecteert men door middel van een beweegbaar AF punt en de pijltjestoetsen het focuspunt, waarna de camera zelf automatisch een prachtig lage scherptediepte instelt.

Handmatige Belichtingsmeter
De nieuwe Handmatige Belichtingsmeter is handig bij het zoeken naar de juiste balans tussen diafragma en sluitertijd. Wanneer men een van de keuzes P, A, S, of M kiest verschijnt automatisch de Handmatige Belichtingsmeter in beeld. Hierop leest men direct af wat de perfecte instelling in de setting is. Door middel van de pijltjestoetsen kan de diafragmawaarde en/of sluitertijd worden gewijzigd en kan men pas echt gaan spelen met licht.

HD Video opname in AVCHD Lite
Tegenwoordig kan men met elke compact camera een filmpje maken. Bij camera’s met verwisselbare lens is dat echter niet standaard. Echter de DMC-GF1 beschikt over een High Definition videofunctie in het efficiënte AVCHD Lite formaat. Hiermee filmt men in een resolutie van 720p en kan met hetzelfde geheugen tweemaal zoveel worden gefilmd dan in een normaal HD bestand. Een fantastische kwaliteit in foto én video.

 

Ook de razendsnelle Intelligent Auto functie mag in dit model niet ontbreken. Op momenten waarop men geen tijd of zin heeft te kiezen voor een handmatige bediening, biedt iA (Intelligent Auto) uitkomst. Deze automatische assistent herkent zijn omgeving en stelt hier automatisch zijn scène, ISO-waarden, focus, belichting en stabilisatie op in. Ook is het mogelijk een bewegend onderwerp te volgen en personen te herkennen. De functie Gezichtsherkenning Pro kan niet alleen 15 gezichten herkennen in de normale Gezichtsherkenningsfunctie, maar herkent ook 6 eerder geregistreerde personen. De camera stelt dan op die 6 personen automatisch de focus en belichting in.

 

Camera en objectief in goede staat.

geleverd met accu en lader.

CMS tab