SIGMA 24-70/2.8 DG DN Art E-mount

SIGMA 24-70/2.8 DG DN Art E-mount

Artikelnummer: Sigma_24-70-E

Sigma Unlock your creativity zomer cashback


Van woensdag 15 juli 2020 tot en met 30 september 2020 is er de SIGMA met de “Unlock your creativity” zomercashback


Tijdens de actieperiode kan u profiteren van een cashback tot €150,- op geselecteerde objectieven


Op dit objectief zit:  € 150,- cashbackSIGMA 24mm F1.4 DG HSM | Art  € 80,- cashback

SIGMA 35mm F1.4 DG HSM | Art  € 80,- cashback

SIGMA 50mm F1.4 DG HSM | Art  € 80,- cashback

SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art - € 150,- cashback

SIGMA 24-70mm F2.8 DG OS HSM | Art- € 150,- cashback

SIGMA 70-200mm F2.8 DG OS HSM | Sports- € 150,- cashback


Voor vragen en of deelname staan onze specialisten voor u klaar.

U cashback na aankoop claimen kan via deze link: Klik hier


Voorraad
Voorraad
€ 1.199,00
Product Omschrijving

Details

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art

De ultieme standaardzoom voor de veeleisende professional – speciaal ontworpen voor full frame mirrorless systeemcamera’s

De SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art is speciaal ontwikkeld voor de nieuwste full frame mirrorless systeemcamera’s, met L-mount of Sony E-mount. Dit objectief haalt het beste uit de sensor van de camera, waarmee de beste prestaties onder alle omstandigheden kunnen worden bereikt.

Dankzij de stappenmotor worden razendsnelle en geruisloze autofocusprestaties gerealiseerd. Fotograferen of filmen wordt daarnaast een stuk eenvoudiger door de Face- en Eye-detection AF, waarbij het scherpstellen op de ogen tijdens een portretfotografiesessie zeer precies verloopt.

Beste optische prestaties in deze klasse

SIGMA heeft haar F2.8 Art zoomobjectieven ontwikkeld met één doel: het behalen van de hoogst haalbare optische prestaties in deze klasse.

Door optimaal gebruik te maken van het optisch ontwerp van mirrorless objectieven, heeft SIGMA de 24-70mm F2.8 DG DN | Art voorzien van zes “F” laag-dispersie glaselementen en twee SLD-glaselementen. De drie asferische lenselementen zorgen ervoor dat aberraties zoals, axiale chromatische aberratie en sagitale coma zorgvuldig worden gecorrigeerd. Deze vormen van aberraties zijn namelijk zeer lastig in de nabewerking te corrigeren.

Tevens is de 24-70mm F2.8 DG DN | Art voorzien van een stof- en spatwaterdichte constructie, voor uitstekende prestaties onder de meest uitdagende omstandigheden. Nieuw is de Nano Porous Coating* (NPC), welke wordt gecombineerd met de multi-laags coating. Dankzij deze coating is het objectief nog minder vatbaar is voor invallend licht, zoals tegenlicht.
 

* SIGMA’s nieuwe en unieke NPC (Nano Porous Coating) coating technologie, bevat porous silica als deklaag. The porous silica laag heeft gaatjes op nano-formaat, met daarin lucht.  Dankzij de gaatjes van deze afmeting wordt een enorme reductie van de brekingsindex behaald. Vergeleken met conventionele anti reflectie coatings, zorgt deze coating ervoor dat reflectie sterk wordt afgenomen. Dit met als gevolg dat flares en ghosting door reflecterend licht sterk worden gereduceerd, met een helder beeld als gevolg.

CMS tab