Sony A700 + DT 18-70mm occasion

Sony A700 + DT 18-70mm occasion

Artikelnummer: Sa700+dt18-70_occ

occasion in gebruikte staat en wordt geleverd met accu, lader en draagriem.


Iedereen kan professionele plaatjes schieten met de A700. Het menu is heel gemakkelijk te bedienen met een navigatiestick. Aan de achterkant van de body is het instelwiel geplaatst. Zijn de functies van dit wiel voor u niet intuïtief? Pas het dan, via het menu, naar uw gelang aan. De camera houdt het simpel, zodat u zich puur bezig kunt houden met de compositie.

Voorraad
Voorraad
€ 199,00
Product Omschrijving

Details

Scherpe beeldresultaten in de duisternis

Met de 12, megapixel CMOS-beeldsensor is het mogelijk beelden van hoge kwaliteit te maken bij weinig licht. Het ISO-bereik van 3200 zorgt voor scherpe beeldresultaten als u snelbewegende onderwerpen vastlegt, of foto's maakt bij slechte lichtomstandigheden. Bang voor vage korrelige resultaten? Met de dubbele ruisonderdrukker hoeft u zich daar geen zorgen om te maken.

5 beelden per seconde

Niemand ontsnapt aan uw camera dankzij de continu-fotografie. Met een snelheid van 5 beelden per seconde legt u de meest onverwachte situaties vast. Aan reeksen wazige foto's heeft u natuurlijk niks. Het 11-punts autofocussysteem zorgt dat al deze beelden haarscherp zijn. Het grote 3'' Xtra Fine LCD-scherm met 921.000 pixels laat duidelijk zien wat u gepresteerd heeft. Is dit scherm niet groot genoeg naar uw zin, dan bekijkt u de beelden via de HDMI-uitgang in high defenition kwaliteit op uw HDTV.

Sterk en flexibel

De Sony A700 is compatibel met een breed scala aan lenzen. Bang voor stof hoeft u bij het verwisselen van deze lenzen niet te zijn. De camera is uitgerust met een antistofsysteem dat de sensor zorgvuldig beschermt. Er is ook plek voor diverse opslagmedia. De A700 is dus absoluut flexibel te noemen. Het uiterlijk is dat allerminst. Al deze functies worden gehuisvest in een vochtbestendige, stofbestendige magnesiumlegering body.

CMS tab