Sony Cybershot DSC-RX100 III

Sony Cybershot DSC-RX100 III

Artikelnummer: Sony Cybershot DSC-RX100 M3

Actie:Koop tussen 7 oktober en 21 oktober dit product en ontvang 30,- euro kassa korting.
Korting is in de prijs verrekend.
Daarnaast krijgt u tot 21 oktober een gratis extra accu, hier hoeft u niks voor te doen.
De RX100 III met vaste lens is ontworpen voor serieuze fotografen en combineert beeldkwaliteit van 20,1 (effectieve) megapixels met een ingebouwde elektronische zoeker (EVF), een brede, lichte ZEISS®-lens en een compact formaat. De unieke combinatie van kenmerken maakt de camera ook de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar een tweede camera als aanvulling op hun model met verwisselbare lenzen.

Voorraad
Voorraad

Normale Prijs: € 599,00

Special Price € 569,00

Product Omschrijving

Details

De krachtige Sony Cybershot DSC-RX100M3 is voorzien van dezelfde 20.1 megapixel back-illuminated beeldsensor als de RX100M2 maar heeft een lichtsterk objectief met een brandpuntsbereik van 24-70mm en een diafragma van f/1.8-2.8. Op 70mm is dit objectief ideaal voor het maken van portretten terwijl op 24mm groothoek u meer van de omgeving vast kunt leggen wat weer ideaal is voor landschaps- en architectuurfotografie.Het ISO bereik is uitgebreid naar 25600 zodat de camera nog beter voorbereid is op opstandigheden met weinig licht. Maar het meest bijzondere aan de RX100M3 is wel de ingebouwde pop-up elektronische zoeker. U kunt dus kiezen tussen het maken van de compositie via het kantelbare LCD display maar ook voor het gemak van een elektronische zoeker. Deze laatste is zeer handig om precieze en stabiele composities te maken, zeker in omstandigheden met veel omgevingslicht.

 

 Afbeelding van Geavanceerde RX100 III-camera met sensortype 1.0

ZEISS® Vario-Sonnar® T* 24-70 mm F1.8-2.8 lens

Het ontwerp van de RX100 III beschikt over een veelzijdige vaste lens van vermaarde Zeiss®-kwaliteit. Maximaal 9 asferische lenselementen worden gebruikt, onder welke twee AA-lenzen (geavanceerd asferisch) die bijdragen aan het kleiner maken van lenseenheden terwijl de uitstekende optische prestaties behouden worden. Met de 24mm-groothoek legt u meer van de scène vast, ideaal voor architectuur en landschappen. De 70 mm bij een heldere F2.8 is ideaal voor portretten, close-ups (30 cm afstand) en creatieve achtergrondvervaging. De lens beschikt ook over een ingebouwd 1/8 ND-filter waarmee de belichting kan worden aangepast door 3 EV-stap equivalenten voor heldere scènes. (Opmerking: de 24-70 mm specificaties zijn vergelijkbaar met 35 mm).

Afbeelding van Geavanceerde RX100 III-camera met sensortype 1.0

Exmor R®-CMOS-sensor met 20,1 (effectieve) megapixels en achtergrondverlichting van type 1.0

Zie meer details met een grotere sensor. De Exmor R®-CMOS-sensor type 1.0 met 20,1 effectieve megapixels zorgt voor heldere, duidelijke details in al uw foto's en Full HD-video's. U kunt licht vier keer beter vastleggen met een sensor met achtergrondverlichting. Door de metalen bedrading in de achterkant te plaatsen, in plaats van de voorkant, heeft het ontwerp van Sony een lichtvaststellingsgebied dat ongeveer vier keer groter is dan bij standaardsensoren.

 

Afbeelding van Geavanceerde RX100 III-camera met sensortype 1.0

Ingebouwde elektronische zoeker

Er is een OLED Tru-Finder™ ingebouwd in de camerabehuizing die even groot is als de RX100 en snellere en nauwkeurigere composities mogelijk maakt. De zoeker bestaat uit een EL-scherm met hoog contrast en hoge resolutie van ongeveer 1.440.000 dots en beschikt over een ZEISS® T*-coating die de helderheid van de lens in het oculair verbetert. Een oogsensor ervoor dat u snel kunt wisselen tussen de zoeker en het lcd-scherm, voor fotograferen zonder stress.

 

CMS tab