Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II PZD Sony occasion

Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II PZD Sony occasion

Artikelnummer: 18270occ

Occasion is in prima staat. Let op!!! Deze lens is voor Sony A mount camera's.


De Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC PZD is een ultrazoomlens voor digitale spiegelreflexcamera's met een APS-C sensor. Het objectief is licht, compact en heeft een perfect allround zoombereik. Het objectief is een ideale metgezel voor op reis en voor fotografen die niet te veel lenzen met zich mee willen nemen.


Voorraad
Voorraad
€ 199,00
Product Omschrijving

Details

Het objectief munt uit door zijn compactheid, prestaties, snelheid, en is ook nog uitgerust met Piezo Drive. Dit is een innovatieve ultrasoon autofocusmotor die gebruik maakt van geavanceerde piëzoelektrische technologie. Het resultaat is een objectief dat aanzienlijk lichter, korter en smaller is dan elk andere objectief in deze klasse. Maar toch stelt deze lens sneller en stiller automatisch scherp.

Veelzijdig en prestatiegericht
De bijzondere kenmerken die de voorganger van dit veelzijdige objectief tot de referentie in haar klasse hebben gemaakt zijn door Tamron behouden. Enkele voorbeelden hiervan zijn het zoombereik met een vergrotingsfactor van 15x, een verbeterd en compact trillingscompensatiesysteem, macro-scherpstelling tot een afstand van 49 centimeter en de superieure beeldprestaties.

CMS tab