Accessoires

Fotoaccesoires

Tabel  Lijst 

Artikelen 41 tot 50 van 127 in totaal

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
per pagina
  • DxO FilmPack 5 Elite

    Her-ontdek de magie van film
    Geef je opnamen meer impact en een bijzonder karakter met de authentieke look en ruis van 80 legendarische kleuren- en zwart-wit films. Met slechts enkele klikken creëer je een unieke sfeer door toevoeging van diverse designer renderings en originele effecten zoals: kleurfilters, toonvariaties en creatieve vignetering. De licentie geeft het recht om de software op drie computers te installeren.

    Meer Informatie
    € 129,00
  • F-Stop Fitzroy Navy

    20 jaar fabrieksgarantie Meer Informatie
    € 129,00
  • DxO OpticsPro 10 Essential

    Optimaliseer RAW en JPG bestanden met de snelle, intuïtieve en krachtige bewerkingsmogelijkheden van DxO OpticsPro. 
    Gebruik de zeer geavanceerde DxO ruisonderdrukking, versterk kleuren, maak gebruik van de DxO dedicated optische correcties voor een objectief/camera combinatie en versterk de details in de opnamen. DxO OpticsPro put uit de database van DxO analyses van duizenden camera - objectief combinaties, om zo tot de meest perfecte automatische correctie van uw foto’s te komen. Hierbij wordt rekening gehouden met de aanscherping van de camera, detailweergave, ruisonderdrukking en de scherpte, vertekening, lichtafval, abberatie enz van het objectief. Daarnaast voert de OpticsPro 10 software nog een Smart Lightning correctie uit om hoge lichten een schaduwen beter in balans te brengen. 
    Er is ook nog een DxO OpticsPro 10 Elite versie met extra professionele mogelijkheden en functies.

    Meer Informatie
    € 129,00
  • F-Stop Fitzroy Aloe

    20 jaar fabrieksgarantie Meer Informatie
    € 129,00
  • Benro S4 Videokop

    De S4 videokop is een compacte kop die geschikt is voor gebruik met videocamera's met grote en middelgrote lenzen. De Benro S4 is ook uitstekend te gebruiken in combinatie met een spiegelreflexcamera, systeemcamera, videocamera, telescoop ect. De weerstand van de kop is aanpasbaar voor een optimaal bedieningscomfort en vloeiende opnames.

    Meer Informatie
    € 129,00
  • Zhiyun Dual Handheld Grip voor Crane

    De Dual Handle is gemaakt voor de Crane-plus, Crane-V2 en Crane-M, zodat je een betere grip hebt en stabieler kunt filmen. Vervaardigd uit hoogwaardig aluminium. Meer Informatie
    € 129,00
  • F-Stop Fitzroy Nasturtium

    20 jaar fabrieksgarantie Meer Informatie
    € 129,00
  • Manfrotto 190XB

    De 190-serie is compacter en lichter van gewicht dan de 055-serie. Duurzaam en stevig, snel en eenvoudig te bedienen. Het statief kan gecombineerd worden met verschillende Manfrotto-koppen. De aluminium statieven van de 190-serie zijn: 190XDB Aluminium statief met draaiknoppen om de poten vast te zetten. Meer Informatie
    € 129,00
  • Godox LED LEDP260

    Godox LED LEDP260 Meer Informatie
    € 129,95
  • BlackRapid Double Breathe

    BlackRapid Double Breathe Meer Informatie
    € 129,95

    Niet op voorraad

Tabel  Lijst 

Artikelen 41 tot 50 van 127 in totaal

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
per pagina