Fotozaak Groningen | Foto Sipkes

Fotozaak Groningen – Foto Sipkes,
Al meer dan 90 jaar een begrip in de binnenstad van Groningen! We weten als geen ander hoe leuk fotografie is en we zijn enthousiast om deze passie met klanten te delen. Of u nu een beginnende of ervaren fotograaf bent, de beste service staat bij ons altijd voorop.  

Foto Sipkes De Groningse Foto Specialzaak

Foto Sipkes is al geruime tijd actief als camera winkel in Groningen en daarmee zijn we uitgegroeid tot specialist op het gebied van fotografie; u kunt zowel bij Sipkes fotozaak Groningen terecht voor digitale of analoge fotografie, een fotorolletje of de nieuwste digitale reflex. Wij zijn van alle markten thuis! Daarnaast kunt u bij ons terecht voor online aankopen in de webshop maar u kunt natuurlijk altijd even langskomen in onze Fotowinkel in Groningen.

>>ROUTEBESCHRIJVING<<

Unieke fotozaak Groningen!

Foto Sipkes staat voor een aantal kernwaarden die ons tot een unieke fotozaak in de stad Groningen maken. Wij bieden u onder andere:

 • Ruim 89 jaar ervaring
 • Klantgerichtheid
 • Zeer deskundig personeel
 • Ons doel is 100% klanttevredenheid
 • Inruilen van gebruikte camera’s mogelijk, altijd de scherpste inruil prijs
 • Video en film overzetten naar dvd
 • Reparaties van camera’s, objectieven en verrekijkers.

Heeft u behoefte aan een goed advies of een leuk gesprek? Onze medewerkers weten echt álles over fotografie en kunnen u adviseren over de aanschaf van de beste camera, statieven of het overstappen naar analoge fotografie. Benieuwd? Kom eens langs in onze winkel!

>>ROUTEBESCHRIJVING<<

Kom langs bij Sipkes fotowinkel Groningen

Komt u weleens in Groningen? Neem dan gerust eens een kijkje bij onze fotozaak in Groningen. U vindt Sipkes fotozaak Groningen aan de Poelestraat 19, op nog geen twee minuten lopen vanaf de Grote Markt. We hebben een uitgebreide etalage met veel productkeuze. Daarnaast hebben wij in de fotozaak in Groningen deskundig personeel rondlopen met een passie voor fotografie. Voel u vooral niet geremd om deze specialisten iets inhoudelijks te vragen! Ze kunnen u hoogstwaarschijnlijk goed helpen. U kunt naast het kopen of repareren van producten ook bij de fotowinkel in Groningen terecht voor het maken van een pasfoto voor officiële documenten.

Foto Sipkes Fotozaak Groningen

Assortiment Camera’s en Merken

Als fotozaak Groningen bieden wij een compleet assortiment, onder andere: spiegelreflexcamera’s, systeemcamera’s,  digitale camera’s, Gebruikte apparatuur op grote schaal, accessoires (onder andere statieven en accu’s), Pasfoto’s en verrekijkers. Daarnaast biedt Sipkes fotozaak Groningen een breed scala van (bekende) merken aan, zoals:

 • Canon
 • Fujifilm
 • Nikon
 • Olympus
 • Panasonic
 • Sony

Bent u benieuwd naar welk merk camera het beste past bij uw doelen? Onze camera winkel Groningen heeft alle kennis in huis en helpt u graag bij uw keuze.

Pasfoto maken Groningen

Heeft u een pasfoto nodig voor een identificatiebewijs, paspoort, rijbewijs of ov-kaart? Sipkes fotowinkel voor pasfoto Groningen maakt in 5 minuten een prachtige pasfoto voor u. Wij garanderen de mooiste pasfoto’s waar je prima 5 of 10 jaar mee vooruit kan. In onze fotozaak Groningen kun je zelfs nog even snel je haar bijwerken! Onze professionele fotografen zullen ervoor zorgen dat de pasfoto’s aan alle eisen voldoen. Bent u in eerste instantie niet tevreden over de eerste pasfoto-shoot? Geen probleem; de pasfotografen van Sipkes fotozaak Groningen gaat net zolang door totdat we uw perfecte pasfoto hebben geschoten. Daarnaast zijn wij gevestigd op een perfecte locatie: slechts op 200m van het gemeentehuis!

Prijzen pasfoto | Fotozaak Groningen

Wilt u een pasfoto laten maken bij Sipkes fotowinkel Groningen? Kom gerust langs zonder een afspraak te maken. Zodra u aan de beurt bent duurt het gemiddeld 5 minuten om een pasfoto te maken. Wij bieden een setje van 6 pasfoto’s aan voor € 10,99. Mocht u nog een extra setje pasfoto’s willen dan kan dat voor de helft van de prijs. Wilt u de pasfoto liever digitaal? Dan kan u het beste een eigen USB-stick meenemen naar Sipkes fotowinkel Groningen!

Product

Prijs

Set 8 x Pasfoto’s

€ 11,99

Extra set 6 x Pasfoto’s

€ 5

Bestel online bij Sipkes fotozaak Groningen

Naast een fotowinkel in Groningen heeft Sipkes Fotozaak Groningen ook een online webshop. Hierop bieden wij een compleet assortiment met 13 verschillende fotografie categorieën aan. Ook voor de online webshop streven we naar de beste service:

 • Snel geleverd binnen 1-2 werkdagen;
 • 100% service door onze medewerkers;
 • Minimaal 2 jaar garantie op alle producten (excl. occasions);
 • Retourneren binnen 14 dagen mogelijk zonder opgaaf van reden;
 • Geen verzendkosten bij orders vanaf € 100,-.

Natuurlijk kunt u ook gewoon analoge foto’s bij ons ontwikkelen: Onze fotoservice staat binnen 1 dag voor u klaar! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan even met de winkel, of kom even langs in onze fotozaak Groningen!

Sensor reinigen fotozaak Groningen

Is de fotokwaliteit van uw camera verminderd? Dan zou dit aan de sensor van de camera kunnen liggen. Sipkes camera winkel Groningen kan uw fotocamera in één dag grondig reinigen zodat uw camera weer foto’s maakt met de kwaliteit die u gewend was. U kunt gewoon onze camera winkel in Groningen binnenlopen; u heeft dus geen afspraak nodig! De Camera sensor schoonmaken is een onderdeel van het belangrijke onderhoud aan de camera, en dient uitgevoerd te worden door een specialist. Wij maken ook een voor- en na foto, zodat u de kwaliteit kunt beoordelen.

We gaan op de volgende manier te werk:

 • Testfoto maken om kwaliteit te beoordelen;
 • Uitwendige reiniging body, lens en oculair;
 • Inwendige reiniging spiegel, matglas en spiegelhuis;
 • Sensor reinigen & controle sensor;
 • Testfoto maken ter controle van de reiniging.

Occasion kopen bij Sipkes Fotozaak Groningen

Bent u op zoek naar een tweedehands camera of camera-onderdelen? Dan kunt u ook hiervoor terecht bij Sipkes fotozaak in Groningen. Ruil uw gebruikte camera in voor een nieuwe camera! Wij bieden een compleet online assortiment aan van ruim 550 producten. Daarnaast hebben wij ook altijd occasions beschikbaar in onze camera winkel in Groningen. Neem gerust een kijkje online of kom bij ons langs aan de Poelestraat 19 in Groningen.

Service en garantie

Op alle producten krijgt u bij Sipkes fotozaak Groningen minstens twee jaar garantie (exclusief occasions). Heeft u camera het begeven? Dan gaan wij voor u kijken of deze kosteloos gerepareerd kan worden als er geen sprake is van onheil van buitenaf, vallen, stoten, vocht etc.

U stuurt uw defecte camera naar onze winkel en wij zorgen ervoor dat hij zo snel mogelijk naar het officiële reparatiecentrum gaat, en bij terugkomst direct weer naar u toe wordt gezonden.