Over Foto Sipkes – De Fotowinkel in Groningen

Al meer dan 90 jaar is onze camera shop Foto Sipkes een begrip in Groningen. Hier komt men al sinds jaar en dag om analoge foto’s te laten ontwikkelen, digitale camera’s te kopen, advies te krijgen over de aankoop van de juiste camera of te profiteren van speciale aanbiedingen uit onze occasions. Op deze laatste camera’s krijgt u tevens altijd 12 maanden garantie!

Wij hebben jarenlange ervaring in het repareren, verkopen en onderhouden van camera’s en kunnen u dan ook perfect adviseren over welke fotocamera het beste geschikt is voor uw doel. Kom daarom snel langs in de winkel om te profiteren van het advies van onze specialisten!
Overweegt u een nieuwe camera te kopen, maar vraagt u uw zelf af wat u moet doen met uw oude camera. Vertel dit dan aan onze specialisten bij het advies inwinnen voor uw nieuwe camera, onze specialisten zullen dan voor uw de scherpste inruil prijs bepalen waardoor u uw droom camera of objectief kunt kopen.

Daarnaast zijn wij gevestigd op 200m van het gemeentehuis: dit betekent dat wij de perfecte locatie zijn voor het maken van een pasfoto in groningen. Klaar terwijl u wacht en altijd de laagste prijs! Pasfoto’s kosten slechts €11,99 Wilt u een tweede set mee? Dan betaalt u slechts de helft.

Parkeren:

Komt u met de auto naar onze winkel, dan hoeft u sinds kort niet ver te lopen.
Met de komst van het Groninger Forum en haar ondergrondse parkeergarage, is er op 2min lopen van ons ruimte voor ruim 300 auto's.
Parkeer uw auto onder het prachtige Forum en loop binnen 2 min naar onze winkel.

Meer Informatie Over de Winkel

In onze winkel vindt u digitale camera’s van de volgende merken: Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Olympus, Leica, Panasonic en Pentax. Tevens kunt u objectieven, accessoires, accu’s en toebehoren ook vinden in ons assortiment. Wilt u meer weten over ons aanbod, services en verzending? Bekijk dan onze fotozaak in Groningen!