Systeem camera's

Olympus OM D


De Olympus OM D serie bestaat uit camera’s die gemaakt zijn voor het leveren van een hoge beeldkwaliteit, snelheid, veel creatieve opties en een grote precisie. Het tijdloze ontwerp geeft de camera een fraai uiterlijk. De toestellen beschikken over de aller modernste technieken, waaronder een elektronische zoeker.

Hiermee overstijgt de serie veel concurrenten. Wanneer u opzoek bent naar een camera die de modernste technieken boord heeft met een fraai uiterlijk dan biedt de Olympus systeemcamera de juiste uitkomst. Wilt u een Olympus OM D camera kopen? Kies dan voor Foto Sipkes!

 

Kenmerken en eigenschappen van de Olympus OM-D systeemcamera


Alle camera’s binnen de OM D-serie zijn ontworpen voor het leveren van hoge prestaties. Dit uit zich onder andere in de beeldkwaliteit. De hoge beeldkwaliteit in combinatie met grote precisie en veel creatieve opties maakt de camera een echte voorloper.

 

Daarbij beschikken de toestellen over veel geavanceerde technieken. De elektronische zoeker is dan ook echt een stukje techniek, waarmee de OM D zich onderscheidt van concurrerende merken.

 

Bij ons vindt u een ruim assortiment in Olympus OM D camera’s. Hierdoor is er voor de hobby fotograaf een model beschikbaar, maar ook voor de professionele fotograaf.

Naast de OM D bieden wij ook de klassieke Olympus PEN. Een analoog jasje om de modernste technologie! Opzoek naar een Olympus Compact camera? Wij bieden onder andere de 'though' in verschillende kleuren. 

 

De Olympus OM D modellen


Binnen de serie zijn er verschillende modellen beschikbaar. We hebben hieronder een aantal modellen voor u uitgelicht met specificaties om u een beter beeld te geven:

 

Olympus E-M1X


De Olympus OM D E-M1X is het zogenoemde paradepaardje van het merk. Dit komt door de verbeterde beeldstabilisatie, ergonomie en snelheid. De camera beschikt over twee zeer snelle processoren met een 7.5. stops stabilisatie.
De kenmerken:


 • High resolution foto’s 50 mpx
 • 2 TruePic VIII processoren
 • 7.5. stops beeldstabilisator

 

Olympus OM-D E M1 mark II

De Olympus omd em1 mark 2 is dé geschikte camera wanneer u regelmatig als enthousiaste professional aan de slag gaat. De camera levert zeer snelle prestaties, ongekende beeldkwaliteit en grote mobiliteit. Daarbij heeft de Olympus OM D systeemcamera een snel autofocussysteem en een uitstekende opname functionaliteit. Hieronder nog een aantal kenmerken op een rijtje:


 • 15 beelden per seconde
 • 20.4 mpx
 • Live MOS-sensor
 • 5-assige beeldstabilisator

 

Olympus OM D E M5 mark II

Houdt u ervan om creatief bezig te zijn? Dan is de Olympus OM D E M5 II wellicht de juiste camera voor u. Het toestel beschikt over een 40MP high resolution shot functie en een 5-assige beeldstabilisator. Maak verschillende opnames waarbij de sensor tussen iederen opname verschoven wordt met een halve pixel. Deze beelden worden samengevoegd tot één opname. We hebben de kenmerken nog even voor u uitgelicht:


 • 40 mpx opnames
 • Vijf assige beeldstabilisator
 • 1080p full HD 60p video


Olympus OM D E M10 mark III


Bent u een nieuwkomer in cameraland? Dan biedt deze Olympus OMD 10 wellicht de juiste uitkomst. Het toestel is volledig uitgerust met een 5 assig beeldstabilisatiesysteem, Truepic VIII processor en 121 scherpstelpunten. U kunt hierdoor uit de losse pols met gemak haarscherp beeldmateriaal schieten.

 

 • Zeer gebruiksvriendelijk
 • 121 scherpstelpunten
 • 4K 30fps
 • Full HD 60fps


Olympus EM10 Mark 2


Bent u een echte liefhebber van fotografie? Dit toestel beschikt over een snelle scherpstelling, beeldstabilisator (5-assig), hoge lichtgevoeligheid en 16.1 megapixel sensor. De Olympus OM D camera is zeer gebruiksvriendelijk. De bediening is intuïtief en de bedieningsknoppen zijn groot. Hier nog een aantal kenmerken voor u op een rijtje:

 

 • Hoge gebruiksvriendelijkheid
 • Compacte body
 • RAW
 • Full HD-video’s


Een Olympus OM D camera bestelt u bij Foto Sipkes!


Foto Sipkes is al meer dan 85 jaar een begrip in Groningen. Wij beschikken naast een online shop ook over een fysieke winkel in de Poelestraat. U bent hier altijd welkom voor advies, nieuwe of tweedehands toestellen, het laten maken van pasfoto’s en ga zo maar door. Onze winkel wordt gerund door echte fotografie liefhebbers. Door de jaren heen hebben wij de nodig ervaring opgedaan.

 

Hierdoor weten wij alles over ons assortiment en kunnen wij u goed adviseren. Het maakt niet uit hoe complex uw vraag is, wij helpen u graag. Wij weten precies welke Olympus OM D camera het meest geschikt is voor een beginner, maar ook voor de professional. Uw wensen en behoeften staan bij ons altijd centraal. Door uw wensen zo goed mogelijk in kaart te brengen kunnen wij kijken welke camera het beste bij u past.

 

Een Olympus OM D kopen? Kies voor Foto Sipkes!

Tabel  Lijst 

14 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

14 Artikel(en)

per pagina