X-Serie Compact

Welke Fujifilm compact camera past bij mij?


Wij begrijpen dat het moeilijk is om zomaar een keuze te maken uit ons ruime assortiment, daarom helpen wij u daar graag bij. Een camera koopt u niet zomaar en het toestel moet aansluiten op uw wensen en gebruik. Wat meer dan 85 jaar geleden begon als een fysieke winkel in Groningen is nu uitgebreid naar een online webshop en een echt begrip hier in de stad.

FUJIFILM XF10:

De kleinste camera in het X systeem, met zijn 24,2 megapixel sensor, zijn 18,5mm vastbrandpunt objectief en zijn lichtsterkte van F2.8 de ideale "Everyday cary:

FUJIFILM X100F:

De compact camera voor de fotograaf en foto liefhebber, met zijn 24,3 megapixel X-Trans III sensor en vele film profielen is er geen afleiding tijdens het fotograferen. Schakel de X100F om naar Zwart/wit en maak gebruik van de prachtige FUJIFILM film simulaties, zoals Acros met de mogelijkheid om Rood, Geel en groen filters intern te gebruiken.

FUJIFILM X100V:

Al weer de vijfde versie uit de X100 lijn, de perfecte balans tussen klassieke & digitale fotografie.
Met het vernieuwd objectief,  tijdloos design, X-Trans IV sensor en stille centraal sluiter is geen uitdaging te groot.
Neem de X100V mee op reis, of gebruik hem dagelijks om de mooie momenten van je leven vast te leggen.

 

Wij staan zowel offline als online klanten graag te woord om uw wensen goed in kaart te brengen. Doordat wij over veel ervaring beschikken in de fotografiebranche kunnen wij u goed van een passend advies voorzien.

 

Daarnaast bieden wij ook nog instapmodellen en professionele camera’s van andere merken naast Fujifilm. Zo vindt u bij ons onder andere toestellen van onder andere Canon, Nikon of Leica!

Tabel  Lijst 

10 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

10 Artikel(en)

per pagina