OM-System

Olympus camera

Een digitale Olympus camera kopen? Waar moet u beginnen met zoeken? Een goede camera kopen is nou eenmaal een investering en het aanbod is groot. Maar één ding is zeker: als u een Olympus digitale fotocamera koopt bij Foto Sipkes in Groningen weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt!


De camerafabrikant is in het jaar 1919 opgericht en is sinds toen een toonaangevende speler op de markt. Het belangrijkste aan een camera is dat deze speciale momenten goed en mooi moet kunnen vastleggen voor later, of dat u als professionele fotograaf kwaliteit kunt opleveren. Welk soort Olympus camera u in huis haalt, hangt af van waar u hem voor wilt gebruiken.


Olympus camera assortiment bij Foto Sipkes

Het assortiment van Olympus camera’s bij Foto Sipkes bestaat uit de volgende series:


  • OM-D Systeemcamera: de OM-D serie bestaat uit robuuste, waterbestendige camera’s in verschillende prijscategorieën met verschillende specificaties. Deze compacte camera’s zijn geschikt voor zowel de hobbyfotograaf als de professionele fotograaf.
  • PEN camera’s: de compacte systeemcamera’s in de PEN serie hebben allemaal een retro uiterlijk en zijn daardoor erg herkenbaar. Met deze camera kan in hoge kwaliteit zowel gefilmd als gefotografeerd worden.
  • Olympus Tough camera’s: deze camera’s zijn gemaakt voor extreme situaties. Dus als u houdt van een beetje actie is een compact camera de juiste keuze! De camera is robuust, kan tegen schokken, druk, kou, stof en is waterbestendig.

De twee populaire OM-D en PEN series hebben beide verwisselbare objectieven. Met bijpassende Olympus objectieven creëert u zelf uw perfecte Olympus camera!


Een digitale fotocamera van Olympus kopen bij Foto Sipkes

Of u nu voor een OM-D, PEN of Compact camera kiest, u kunt altijd bij ons terecht voor advies! Kom bij ons langs in onze winkel in Groningen, bel naar 050-3128684 of stuur een e-mail naar info@fotosipkes.nl.

Als u de camera online bestelt leveren wij deze binnen 1 tot 2 werkdagen, mits deze op voorraad is. Hiernaast betaalt u geen verzendkosten voor bestellingen boven de €100,-.

Een Olympus camera bestelt u het voordeligste bij Foto Sipkes!

Tabel  Lijst 

15 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

15 Artikel(en)

per pagina