Leica

De Leica camera; “de Rolex onder de camera’s”


De Leica camera is voor veel fotografen de Rolex onder de camera’s. Het bedrijf is opgericht in Duitsland en behoort tot de absolute top. U vindt binnen het assortiment verschillende soorten toestellen, zoals: de analoge-, compact- en de systeemcamera. Het merk onderscheidt zich door middel van haar handgemaakte designs en hoogwaardige kwaliteit. Bent u opzoek naar een toestel van hoogstaand niveau met een rijke geschiedenis? Dan biedt een Leica camera wellicht een goede uitkomst voor u.

 

Kenmerken van een Leica camera


De body van de Leica is niet alleen licht in gewicht, maar ook nog eens zeer duurzaam. De compacte camera is gebruiksvriendelijk en straalt pure perfectie uit. Wanneer u een camera aanschaft bent u verzekerd van een leven lang plezier. Dit komt doordat de apparaten een zeer lange levensduur hebben. Daarnaast behoren de objectieven van dit merk ook zeker tot de top. Met een Leica camera kunt u dus niet enkel gebruik maken van de camera, maar ook van de objectieven die hierbij passen. Wij hebben een aantal kenmerkende eigenschappen voor u op een rijtje gezet:


  • De toestellen hebben een zeer lange levensduur
  • De gemiddelde prijs van de camera’s ligt iets hoger
  • Beschikken over zeer veel functies waardoor het fotograferen nog makkelijker wordt!
  • Gemaakt van zeer stevig materiaal, hierdoor kan de camera wel tegen een stootje!


Voordat u een toestel van Leica aanschaft is het een goede zaak om uzelf af te vragen waarvoor u het toestel wilt gaan gebruiken. Door de hoge gebruiksvriendelijkheid zijn de camera’s gemakkelijk in te stellen naar wens. Hierdoor maakt u binnen een handomdraai prachtige foto’s! De toestellen worden veelal gebruikt bij reportage- en straatfotografie. U kunt snel inspelen op situaties en geen project is te complex.


Leica camera kopen bij Foto Sipkes


Bij Foto Sipkes is het altijd mogelijk om de camera’s even te testen. Hierdoor kunnen wij samen met u kijken welke Leica variant het beste aansluit bij uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld graag een toestel met verwisselbare lens of juist niet? Om uw wensen goed in kaart te brengen nodigen wij u graag uit in onze cameraspeciaalzaak in Groningen. Onze fysieke winkel wordt al meer dan 85 jaar gerund door echte hobbyisten die passie hebben voor het vak.


Inmiddels zijn wij uitgebreid met een online webshop waar wij een ruim aanbod Leica camera’s en accessoires aanbieden. Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch door ons geadviseerd te worden wanneer u geen tijd heeft om langs te komen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van deskundig advies op maat! Bekijk gerust ons assortiment Leica compact camera’s en combineer dit met de allersnelste objectieven!


TIP: kies voor een Leica fototas om het plaatje helemaal compleet te maken. Deze unieke vintage look fototasjes beschermen niet alleen uw toestel, maar het ziet er ook nog eens prachtig uit!