Nikon

Wilt u een Nikon camera kopen?


Bij Foto Sipkes kunt u al jarenlang betrouwbaar een Nikon camera kopen, want wij zijn al 85 jaar specialist in fotografie! Nikon is een Japanse producent in elektronica en staat al jaren bekend om haar fotocamera’s van hoogwaardige kwaliteit.


Wilt u een nieuwe camera kopen voor het maken van mooie vakantiefoto’s? Of heeft u de digitale camera nodig voor professioneel gebruik? Alle opties zijn mogelijk dankzij ons grote aanbod in Nikon fototoestellen.


Alleen de beste service is goed genoeg voor onze klanten! Vanuit onze expertise kunnen wij u goed adviseren over welk model het beste bij u past. Wij willen natuurlijk dat u blij bent met uw nieuwe (Nikon camera) aankoop!

 

Digitale camera’s van Nikon


Wij bieden binnen ons assortiment de volgende varianten van Nikon aan: de spiegelreflex-, de systeem- en de compactcamera. Bent u er nog niet helemaal uit welke Nikon camera u wilt kopen? Hieronder hebben wij de verschillende varianten Nikon fototoestellen kort voor u toegelicht door middel van een kleine beschrijving.

 

Compactcamera


Wilt u een Nikon camera kopen die u makkelijk overal mee naar toe neemt? Dan is de compact camera van Nikon zeker geschikt. Het is de ideale fotocamera voor iemand die voor zijn of haar hobby fotografeert. De beelden zijn van erg goede kwaliteit en de lens kan niet verwisseld worden.


De instapmodellen werken vaak volledig automatisch, maar er zijn ook varianten met meer geavanceerde mogelijkheden. Wilt u op vakantie mooie foto’s maken? Of een leuke foto maken van uw familie met kerst? Dan is deze camera daar zeker een goede aankoop!Systeemcamera


Dit Nikon camera (Z6 en Z7) is de nieuwste ontwikkeling van Nikon, door de spiegel te verwijderen kan de camera veel kleiner worden zonder in te leveren op kwaliteit.

Door een groot aanbod van objectieven, is er voor elke situatie een geschrikte keuze. Bent u klaar voor de toekomst? Dan ik één systeem camera van Nikon de juiste keuze.

 

Spiegelreflexcamera


De Nikon spiegel reflex camera is een verstandige keuze voor iedereen die een uitmuntende beeld kwaliteit wil en de mogelijkheid wil hebben om verschillende lenzen te gebruiken.
Doordat Nikon al ruim 100 jaar dezelfde aansluiting gebruikt, is er voor elke situatie een passende lens. Zowel voor de professional, als voor de beginnende fotograaf is dit de juiste keuze.

 

Foto Sipkes – garant voor goede service!


Bent u er toch nog niet helemaal uit welke Nikon camera u wilt kopen? Wij begrijpen natuurlijk als geen ander dat dit een serieuze aankoop is en hier assisteren wij u graag bij! U kunt ons telefonisch bereiken op 050-3128684, maar wij verwelkomen u ook graag in de winkel voor persoonlijk advies!

 

Al meer dan 85 jaar ervaring in fotografie. Wij adviseren u graag over alles wat u moet weten wanneer u een Nikon camera koopt.

Tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 16 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina

Tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 16 van 33 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina