Spiegelreflex

Nikon spiegelreflexcamera

Een Nikon spiegelreflexcamera staat bekend om de hoge gebruiksvriendelijkheid en de eenvoud. Het toestel is makkelijk te bedienen en met behulp van de Snapbridge app verstuurt u gemakkelijk foto’s naar uw telefoon. Het aanbod varieert van een instapmodel voor een hobbyist tot een zeer geavanceerd model voor de professionele fotograaf.


Het merk beschikt over een eigen lijn met objectieven die zijn te herkennen aan de naam Nikkor. Hiermee kunt u nog meer uit uw camera halen, zoals zij zelf zeggen: “elk objectief is een optisch meesterwerk.” Daarnaast staat het merk voor kwaliteit en innovatie en dit is zeker terug te zien in de Nikon spiegelreflexcamera’s.

 

Welke modellen zijn er?

Alle Nikon spiegelreflexcamera’s vallen onder de Nikon D-SLR-lijn. Binnen deze lijn ziet u zowel instapcamera’s als middenklasse-, professionele- en de fullframe spiegelreflex modellen. Nikon vindt technologische vooruitgang zeer belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid speelt een belangrijke rol.


Daarbij zijn het camera’s die in iedere situatie zijn te gebruiken. Er is voor iedere situatie wel een geschikt toestel die bij u en uw fotografiestijl past. We hebben de verschillende modellen die wij aanbieden voor u op een rijtje gezet:


  • D3300
  • D3400
  • D3500
  • D5300
  • D5600
  • D7200
  • D7500
  • D610
  • D750
  • D500


Hierbij worden sommige als pakket aangeboden met een bepaald objectief en u kunt bij sommige modellen kiezen uit Nikon spiegelreflexcamera body’s in verschillende kleuren. Zo is de D5300 verkrijgbaar in het rood, zwart en antraciet.


Ruim assortiment in digitale spiegelreflexcamera’s

Foto Sipkes is een echte speciaalzaak op gebied van fotografie. Wij beschikken over ruim 85 jaar ervaring en zijn met onze fysieke winkel gevestigd in hartje Groningen. Wij bieden naast Nikon spiegelreflexcamera’s ook objectieven. Zo kunt u kiezen uit objectieven met een vast brandpunt, zoom, telezoom of macro objectieven. 


Wanneer u een camera koopt wilt u vooraf natuurlijk goed geadviseerd worden. Doordat wij over zeer veel ervaring beschikken kennen wij alle eigenschappen van de toestellen die wij verkopen. Het is voor ons belangrijk dat u als klant tevreden bent met wat u koopt. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies middels een adviesgesprek.


Hierbij brengen wij eerst uw wensen in kaart, zodat wij dit vervolgens kunnen door vertalen naar een Nikon spiegelreflexcamera die bij u past. Wij nodigen u graag uit bij ons in de speciaalzaak, maar wanneer u niet in de buurt woont kunnen wij u ook altijd telefonisch te woord staan. Ons deskundige personeel staat u graag te woord!