Pasfoto's

Pasfoto Groningen

Pasfoto Groningen - natuurlijk bij Foto Sipkes! Omdat je pasfoto’s wilt laten maken door iemand met écht veel kennis van fotografie. Immers: hij staat wel 5 jaar of 10 jaar op je identificatiebewijs, paspoort, rijbewijs of ov-kaart. Dan is het mooi meegenomen als je ook goed op de foto staat.

Voor pasfoto kunt u gewoon binnen lopen of een afspraak maken door hier te klikken

Maak Uw Pasfoto in Groningen bij Foto Sipkes

Bij ons ben je verzekerd van een prachtige foto die een paar jaar vooruit kan. Je kunt zelfs nog even je haar doen in de winkel! Onze collega’s geven je graag advies. Of je nu je Pasfotos in Groningen wilt laten maken of ergens anders: wij adviseren je om even langs te komen voor een praatje. Binnen 10 minuten hebben wij alles voor je geregeld en de pasfoto’s kun je zo meenemen. En dat allemaal voor maar € 11,99. Kom naar Foto Sipkes en maak je Pasfoto Groningen vandaag nog!

 

>> ROUTEBESCHRIJVING NAAR FOTO SIPKES <<

Pasfoto maken Groningen

Pasfoto Groningen in de buurt - slechts 200 meter van het Gemeentehuis vindt u Foto Sipkes aan de Poelestraat 19. Veel mensen weten niet dat je voor deze dienst je pasfoto’s hier kunt laten maken, ontwikkelen, bijdrukken, noem het maar op. Wij zijn specialisten op het gebied van fotografie en kunnen in 5 minuten de beste pasfoto maken.


Op nog geen 5 minuten loopafstand van de Martinitoren vindt u tevens de beste service wanneer het gaat over een pasfoto maken. Wij hebben natuurlijk een spiegel hangen, zo kun je er van verzekerd zijn dat je haar goed zit voor de foto. Ook kun je als klant altijd meekijken met de foto’s. Zo kun je zelf kiezen welke jij de mooiste vindt! Wel zo handig, vinden wij. Natuurlijk moet je wel voldoen aan een bepaald aantal regels wanneer het aankomt op pasfoto’s groningen. Ook daarom kunnen zij je begeleiden in het navolgen van deze regels en het kiezen van de beste pasfoto.

Meer informatie over het digitaal verlengen van uw rijbewijs KLIK HIER

Formaten en Landen

Bent u hier tijdelijk en heeft u een pasfoto nodig voor bijvoorbeeld een buitenlands legitimatiebewijs of paspoort, een visum, verblijfsvergunning of een ander officieel document? Ook dan moet u bij Foto Sipkes zijn. Wij drukken uw pasfoto’s in alle formaten, kleuren en weten precies welke regels te volgen. Ons systeem (ID Photo’s Pro) ondersteunt pasfoto’s voor meer 250 landen, onze medewerkers kunnen u altijd assisteren. Kom eens langs en leg de situatie voor. U kunt ook contact met ons opnemen via de website!

ID Garantie voor Pasfoto’s

Foto Sipkes maakt pasfoto’s met een speciale ID garantie. Dat wil zeggen dat wij garanderen dat de foto (qua kwaliteit, regels, belichting etc.) altijd geaccepteerd wordt door de aangewezen instantie. Is er toch een probleem, bent u niet tevreden of wordt uw foto afgekeurd? Niet getreurd! Bij Foto Sipkes krijgt u kosteloos een nieuwe set foto’s als u langskomt in onze winkel. Samen bekijken we wat er veranderd moet worden en maken wij uw nieuwe pasfoto!

Pasfoto’s Baby’s en Kinderen

Natuurlijk maakt Foto Sipkes ook pasfoto’s voor baby’s en jonge kinderen! De prijs hiervan is hetzelfde als voor volwassenen. Echter vertellen wij er wel bij dat deze handelingen gemiddeld 2 tot 3 keer langer duren dan bij een volwassene! Daarnaast moeten de foto’s voldoen aan bepaalde eisen. Wist u bijvoorbeeld dat uw baby verplicht is een eigen paspoort of identiteitsbewijs te hebben wanneer landsgrenzen worden overgestoken? Vroeger werden jonge kinderen opgenomen in het paspoort van de ouders, dat mag nu niet meer.

Service en Prijzen

Dus, moet u een afspraak maken om een pasfoto Groningen te laten maken? Nee, integendeel. U kunt gewoon binnenlopen en gaan zitten, als u aan de beurt bent kost het gemiddeld ongeveer 5 minuten om een pasfoto te maken. Dit is natuurlijk afhankelijk van de persoon. Als u 1 setje foto’s wilt, betaalt u €11,99. Wilt u een tweede set mee? Dat kan voor de helft van de prijs. Raadpleeg de tabel om een overzicht van de kosten te zien. Helaas kunnen wij niet online pasfoto’s uitprinten, verzenden of ontvangen omdat wij dan in strijd zijn met de AVG wetgeving. Voor de beste pasfoto Groningen komt u langs in de winkel bij  Foto Sipkes. Wanneer u de bestanden liever (ook) digitaal wilt gebruiken, dient u een eigen USB stick mee te nemen.

Product: Prijs:
Set 8 x Pasfoto’s € 11,99
Visum of afwijkende maat € 14,99
RDW online + 8x pasfoto's € 16,99