EOS-M systeemcamera

Canon EOS M systeem camera


In juli 2012 werd de Canon EOS M geïntroduceerd. Hiermee was het apparaat de eerste systeem camera met 18 megapixel APS-C-sensor en daarnaast zijn de lenzen van deze spiegelloze camera verwisselbaar.


De toestellen uit de EOS M-serie zijn eigenlijk een combinatie van de spiegelreflex- en compact camera’s al die door Canon gemaakt zijn. Hierbij is een combinatie gemaakt van de beste eigenschappen deze twee varianten.


De toestellen zijn multifunctioneel en klein van formaat, hierdoor zijn ze gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Een Canon EOS M is zeer geschikt als instapmodel!

 


Kenmerken van de EOS M serie


Wij hebben een aantal belangrijke kenmerken van de Canon EOS M voor u op een rijtje gezet:


  • Geschikt als instapmodel
  • Geschikt voor zowel een beginnende als professionele fotograaf
  • Gemakkelijk te bedienen
  • M.b.v. speciale adapter is het ook mogelijk om professionele objectieven te gebruiken


Omdat de lenzen verwisseld kunnen worden is het mogelijk om in zeer hoge kwaliteit te filmen of te fotograferen. Maakt u graag portretfoto’s? Of wilt u een mooie omgevingsfoto maken met scherpte - diepte effect? Dan biedt een camera uit de Canon EOS M serie wellicht een goede uitkomst voor u.

Voordelen


Het apparaat biedt een aantal belangrijke voordelen:


  • U kunt zelfs bij weinig licht sfeervolle foto’s maken
  • Beschikt over Scene Intelligent Auto

  • Het touchscreen is zeer gebruiksvriendelijk
  • Mogelijkheid tot veelzijdigheid met verschillende objectieven


De EF-M-lenzen zijn speciaal ontworpen voor de Canon EOS M serie. De lenzen zijn zeer licht en draagbaar. U heeft hierbij een ruime keuze van telezoom tot ultra groothoek. Hierdoor is er altijd wel een lens die aansluit bij uw wensen.


Ons assortiment


Bij Foto Sipkes beschikken wij over een ruim assortiment camera’s die behoren tot de M serie van Canon. Zo kunt u onder andere kiezen uit de M100, M50, M6 en de M5. Hierin bieden wij verschillende kleuren en samenstellingen aan.

 

Heeft u vragen of wilt u graag persoonlijk geassisteerd worden door ons deskundige personeel? Dat is altijd mogelijk! Hiervoor heten wij u graag welkom in onze cameraspeciaalzaak in Groningen. Indien het niet mogelijk is voor u om langs te komen, dan kunnen wij u ook altijd telefonisch te woord staan. Wij helpen u graag bij het vinden van een camera die perfect aansluit op uw wensen!

Bent u naast de Canon EOS M serie benieuwd naar ons verdere aanbod van dit merk? Bekijk dan eens onze Canon EOS R serie of de spiegelreflexcamera’s. Wij bieden een ruime keuze voor zowel recreatief als professioneel gebruik. 

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.