X-Serie Systeem

Fujifilm systeemcamera; the best of both worlds


De Fujifilm systeemcamera is echt iets voor u als u opzoek bent naar een toestel die de kwaliteit en het gebruiksgemak levert van een spiegelreflex, maar u liever een klein compact formaat wilt zoals u van een compact camera gewend bent.


Daarnaast zijn de toestellen natuurlijk weer herkenbaar aan het klassieke retro uiterlijk. Combineer de Fujifilm systeemcamera met diverse objectieven om het maximale resultaat uit uw toestel te halen!

 

De Fuji X-serie systeemcamera’s


Wij bieden een zeer ruim aanbod binnen de X-serie, deze serie bevat de systeem camera’s van Fuji. U vindt hier de volgende typen:


X-A7


Bent u opzoek naar een gebruiksvriendelijke camera waarbij u tevens gebruik kunt maken van professionele mogelijkheden? Met de X-A5 legt u gemakkelijk alles vast!


- UHD-4K
- Bluetooth en Wifi
- 24.2. Megapixel sensor
- Kantelbaar scherm

X-S10


Door zijn hoge resolutie 26,1 megapixel Xtrans 4 sensor, zijn 5 assige beeldstabilisatie, prestatie bij weinig licht, en zijn automatische standen is dit de ideale camera voor beginner en gevorderd. Ook voor de videografen onder ons is dit zeker een model die men niet moet vergeten, met zijn 4K 30P in 10bit externe video mogelijkheden is dit zeker een camera die voor foto en video liefhebber geschrikt is.


X-T30


Deze variant beschikt over een 24.3 megapixel X-Trans sensor. Dankzij de fase- en contrast detectie is het voor deze Fujifilm systeemcamera geen probleem om snel scherp te stellen! Daarnaast maakt de camera met gemak veertien beelden per seconde!

X-E3


Dit model is het lichtst in gewicht van alle modellen! U kunt gemakkelijk foto’s delen, dankzij de wifi en bluetooth functie! Het toestel beschikt over een full HD 4K filmoptie, 24.3 megapixel en een eenvoudige bediending!

X-T4


Met dit toestel maakt u gemakkelijk mooie foto’s bij slecht licht dankzij hoge ISO waardes. De X-T4 beschikt over supersnelle autofocus, 26,1 megapixel X Trans IV Sensor, 3 inch kantelbaar touchscreen en 5 assige beeldstabilisatie

X-Pro3


Documentaire fotografie helemaal uw specialisme? Deze sterke Fuji systeemcamera beschikt over een APS-C sensor, filters, Hybride zoeker en een prachtige metalen behuizing!

 

Welke Fujifilm systeemcamera past bij mij?


Wij begrijpen dat het moeilijk is om zomaar een keuze te maken uit ons ruime assortiment, daarom helpen wij u daar graag bij. Een camera koopt u niet zomaar en het toestel moet aansluiten op uw wensen en gebruik. Wat meer dan 85 jaar geleden begon als een fysieke winkel in Groningen is nu uitgebreid naar een online webshop en een echt begrip hier in de stad.

 

Wij staan zowel offline als online klanten graag te woord om uw wensen goed in kaart te brengen. Doordat wij over veel ervaring beschikken in de fotografiebranche kunnen wij u goed van een passend advies voorzien.

 

Bent u opzoek naar objectieven voor op uw Fujifilm systeemcamera? Bekijk dan eens ons assortiment. U vindt hier onder andere vast brandpunt- en zoomobjectieven. Daarnaast bieden wij ook nog instapmodellen en professionele camera’s van andere merken naast Fujifilm. Zo vindt u bij ons onder andere toestellen van onder andere Canon, Nikon of Leica!

Tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 16 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina

Tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 16 van 30 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina