Compact

Leica compact camera


Leica compact camera’s kenmerken zichzelf door het robuuste uiterlijk, hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid. Daarbij zijn de toestellen ook nog eens zeer gebruiksvriendelijk! Het merk behoort echt tot de top van de elite als het om camera’s gaat. De compact camera’s beschikken over een vaste lens die bekend staat om de lichtsterkte en de unieke scherpte. Wilt u een toestel die geschikt is voor allerlei verschillende soorten fotografie en bij uitstek straatfotografie? Kies dan voor een Leica compact camera!

 

Wat zijn de kenmerken van een compact camera van Leica?


De Leica compact camera beschikt over een zeer snelle processor, waardoor gegevens op rap tempo verwerkt kunnen worden. Met deze snelheid kunt u met gemak 10 beelden per seconde schieten wanneer u continu aan het fotograferen bent! Wij hebben nog een aantal kenmerken voor u op een rijtje gezet:


  • Een uniek, slank en karakteristiek design
  • Opnamen die zeer gedetailleerd zijn
  • Wifi


Wij bieden verschillende typen Leica compact camera’s binnen ons assortiment. Zo vindt u bij Foto Sipkes onder andere:


  • C-Lux
  • D-Lux
  • V-Lux
  • D-Lux 7
  • Leica Q
  • Leica Q-P


Bekijk ons aanbod om te kijken welk model bij u past! U kunt bij ons terecht voor nieuwe toestellen, maar ook voor occasions. Daarnaast voeren wij ook gespecialiseerde reparaties en onderhoud uit.


Welke Leica compact camera past bij mij?


Er zijn een aantal dingen waar u rekening mee kunt houden bij het aanschaffen van een Leica compact camera. Zo moet u kijken naar welke technische specificaties u allemaal nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld een klein of een groot zoombereik? Heeft u veel opties en een fullframe sensor nodig? Of is een kleinere sensor voor uw gebruik ook prima? Deze specificaties zetten wij ook graag samen met u op een rijtje. Wij vinden het zeer belangrijk om uw wensen duidelijk in kaart te brengen, zodat u uiteindelijk een toestel aanschaft die volledig aansluit op uw gebruik.

 

Al meer dan 85 jaar de betrouwbaarste speciaalzaak van Groningen!

Wij zijn al meer dan 85 jaar met onze fysieke winkel gevestigd in Groningen. Ons deskundige personeel beschikt hierdoor over de nodige ervaring. Heeft u geen tijd om langs te komen voor persoonlijk advies? Dan kunnen wij u natuurlijk ook altijd telefonisch te woord staan. Samen met u gaan wij opzoek naar een Leica compact camera die bij u past!

Bent u benieuwd geworden naar ons gehele assortiment Leica camera’s? U vindt hier verschillende digitale camera’s, waaronder systeemcamera’s van uitmuntende kwaliteit.

 

Tabel  Lijst 

1 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

1 Artikel(en)

per pagina