Compact

Canon compact camera; licht in gewicht en makkelijk mee te nemen!


Canon compact camera’s kenmerken zichzelf door hun lichte gewicht, het vaste objectief, het kleine formaat en de hoge gebruiksvriendelijkheid. De camera is een goed alternatief voor de spiegelreflexcamera en ontworpen om de gebruiksvriendelijkheid te verhogen.
Hierdoor is het makkelijker om het apparaat te bedienen en uiteindelijk mooie foto’s te maken! Wat u kunt verwachten van een Canon compact camera? Bijzonder goede prestaties en kwaliteit!

 

Wat zijn de kenmerken van een compact-camera?


De Canon compact camera beschikt over slechts een paar knoppen, waardoor u het fototoestel gemakkelijk kunt uitvogelen. Puur op intuïtie komt u vaak al een heel eind! Daarnaast kunt u dankzij een paar handige opties al snel het beste uit het apparaat kunt halen. U hoeft geen professionele fotograaf te zijn om mooie foto’s te maken! Wij hebben een aantal kenmerken voor u op een rijtje gezet:


 • Gebruiksvriendelijk
 • Geschikt voor beginnende fotograaf
 • Worden veel gebruikt voor het vastleggen van vakantiefoto’s


Wanneer u een nieuw toestel wilt aanschaffen is het altijd belangrijk om vooraf te kijken naar wat uw wensen zijn. Wilt u graag een groot zoombereik? Wilt u dat de camera beschikt over veel of weinig opties? En waarvoor wilt u de camera gebruiken? Er is namelijk een zeer ruime keuze in Canon compact camera’s.


Welk type past bij mij?


Binnen het assortiment van Canon vindt u de volgende compact toestellen:


 • PowerShot G-serie
  Bent u serieus met fotografie bezig? En zoekt u een camera met geavanceerde functies? Dan zijn deze professionele camera’s in klein formaat iets voor u!
 • PowerShot SX-serie
  Heeft u weinig ervaring? Of juist heel veel? Met een Canon compact camera uit de PS SX-serie bent u verzekerd van mooie resultaten. Daarbij beschikken de toestellen over een krachtige optische zoom!
 • PowerShot N-serie
  Hoge beeldkwaliteit en minimalistisch design waarmee u gemakkelijk vanuit alle posities kunt fotograferen of filmen!
 • IXUS
  Mikken en klikken! Een slank en stylish design waarmee u moeiteloos prachtige foto’s maakt!
 • Powershot D-serie
  Wilt u graag uw onderwatermomenten vastleggen? Deze variant is volledig waterbestendig en legt al uw avonturen vast in hoge kwaliteit!


Wij verzorgen u graag van advies op maat!


Welke Canon compact camera past bij u? Vindt u het lastig om een keuze te maken of vindt u het fijn om persoonlijk door een van onze deskundige medewerkers geadviseerd te worden? Wij helpen u graag. Wij zijn al meer dan 85 jaar met onze fysieke winkel gevestigd in Groningen.
U bent altijd welkom voor een kopje koffie en persoonlijk advies! Is het voor u lastig om langs te komen in verband met de afstand?
U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken. Wij staan u graag te woord, zodat wij samen met u opzoek kunnen naar een Canon compact camera die bij u past.

Bent u benieuwd naar ons gehele assortiment van dit merk? Bekijk dan eens ons assortiment in Canon EOS-R, EOS M en spiegelreflex modellen. Wij bieden zowel toestellen voor beginnende fotografen als voor professionele fotografie.