Sensor Reinigen

Sensor  Reinigen

Sensor reinigen? – Natuurlijk bij Foto Sipkes! U kent het wel: na een lange middag foto’s schieten in de open lucht, merkt u opeens op dat op elke foto een vogel op dezelfde plek staat. Althans, dat denkt u. Bij nadere inspectie wordt duidelijk wat het probleem is: het schoonmaken van de camera sensor! Heeft u nog steeds donkere vlekken op de afbeeldingen? Dan is het tijd om de sensor schoon te maken.

 sensor reinigen bij een camera

Deze mistige vlekken verminderen de kwaliteit van de afbeeldingen, met name bij opnamen tegen lichte achtergronden. In vrijwel alle gevallen verwijdert een professionele sensorreiniging deze vlekken, waardoor u talloze uren bespaart in de nabewerking. Zelfs met de meest geavanceerde nieuwe technologieën loopt u na verloop van tijd de kans dat u de ongewenste effecten van stof op de sensor ervaart.

>> ROUTEBESCHRIJVING NAAR FOTO SIPKES <<

Voordelen sensor reinigen bij Foto Sipkes

Uw sensor laten reinigen bij foto Sipkes heeft een aantal voordelen. De voordelen van uw camera schoonmaken bij foto Sipkes zijn hieronder opgesomd om u een zo overzichtelijk mogelijk beeld te geven:

  • Binnen één dag uw fotokwaliteit weer als nieuw
  • Geen krassen op je sensor
  • Uw camera wordt volledig gereinigd, zowel uitwendig als inwendig
  • Zeer ervaren in sensor reinigen
  • Afspraak maken is niet nodig
  • Vandaag gebracht = morgen klaar
  • Schoonmaak in eigen huis
  • Spoedbehandeling is mogelijk in overleg

Kosten Camera Lens Schoonmaken bij Foto Sipkes

Wilt u uw camera lens laten schoonmaken door een van de specialisten bij Sipkes? De kosten voor het reinigen van uw sensor zijn hieronder in een tabel uitgewerkt.

Type sensor

Kosten

APS-C sensor

€ 29,99

Full-frame sensor

€ 39,99

Service

Foto Sipkes reinigt uw camera professioneel. Wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u altijd even langkomen in de winkel in Groningen. Onze camera reiniging specialisten kunnen u van alles vertellen over de verschillende onderdelen.

-          Voor- en Na Foto reiniging sensor

Zodra u uw camera bij ons inlevert om de sensor schoon te maken, maken wij een ‘before’ foto. Vervolgens, als de reiniging klaar is, maken we een ‘after’ foto. Zo kunnen we u duidelijk het verschil in kwaliteit tussen beide foto’s laten zien. Nadat de sensor van uw camera is schoongemaakt, maakt uw camera weer foto’s van topkwaliteit!