EOS-R systeemcamera

Canon EOS R; Canon zijn eerste spiegelloze full frame systeem camera.
De Canon EOS R serie is ervoor gemaakt om u nog meer mogelijkheden aan te reiken betreft creativiteit. De body is lichter in gewicht en kleiner dan die van spiegelreflex modellen en Canon introduceert met de R serie een volledig nieuwe generatie in camera’s!
De producten zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden dankzij de hoge kwaliteit van de toestellen. Wilt u filmen en fotograferen in zeer hoge kwaliteit? Dan biedt een camera uit de Canon EOS R serie wellicht een goede uitkomst!


Kenmerken EOS R-serie
Bij het aanschaffen van een systeem camera van de Canon EOS R-serie is het handig om te letten op een aantal dingen. Zo moet u zichzelf onder andere afvragen waarvoor u het toestel wilt gebruiken. Aan de hand hiervan kunt u kijken of de specificaties van het apparaat aansluiten bij uw wensen. Wij hebben nog een aantal voor- en nadelen van deze serie Canon systeem camera’s voor u op een rijtje gezet:


Voordelen Canon EOS R:  •     Het scherm is kantel- en draaibaar
  •     Touchscreen
  •     30MP Fullframe sensor
  •     Silent mode
  •     Electronische zoeker
  •     Gebruiksvriendelijk
De Canon EOS R staat bekend om haar zeer snelle communicatie tussen lens en camera. Dit komt door de perfecte balans in technologie, zowel mechanisch als elektronisch. De Canon systeemcamera stelt snel scherp en is in staat om prachtige details vast te leggen.


Foto Sipkes – Jarenlang specialist in fotografie


Wij zijn na 85 jaar een echt begrip in Groningen geworden. Onze fysieke winkel is hier inmiddels al jaren gevestigd en wordt gerund door echte hobbyisten. Wilt u graag persoonlijke hulp bij het aanschaffen van een nieuwe Canon systeem camera? Wij nodigen u graag uit bij ons in de winkel! Mocht dit niet mogelijk zijn, dan staan wij u natuurlijk ook graag telefonisch te woord!

 

Dankzij onze ervaring kunnen wij u voorzien van zeer deskundig advies. Wij zien het als onze taak om opzoek te gaan naar de perfecte match tussen mens en camera. Daarnaast beschikken wij over een zeer ruim assortiment. Bent u benieuwd naar ons aanbod naast de Canon EOS R serie? Bekijk dan ook eens ons aanbod in Canon spiegelreflexcamera’s. Het aanbod varieert van instapmodellen tot modellen voor professionele doeleinden.

Tabel  Lijst 

16 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

16 Artikel(en)

per pagina