Compact

Nikon compact camera


De Nikon compact camera behoort tot de Coolpix-serie. De toestellen worden veelal gebruikt voor vakantie, omdat u niet bang hoeft te zijn dat uw camera nat wordt. Met sommige camera’s van deze serie kunt u tot wel 30 meter diep fotograferen.

Wanneer u opzoek bent naar een groot zoombereik en een hoge gebruiksvriendelijkheid, dan bieden de toestellen uit de Coolpix compact serie een goede uitkomst. De compact camera wordt niet alleen gebruikt door consumenten maar ook als extra camera door professionele fotografen.

Met de Nikon compact camera profiteert u van een hoge gebruiksvriendelijkheid, zonder dat u hoeft in te leveren op de kwaliteit van uw foto’s.

 

Kenmerken en eigenschappen Coolpix-serie


Wat de Nikon compact camera’s vooral kenmerken is de hoge gebruiksvriendelijkheid, de eenvoud, het kleine compacte formaat. Doorat de camera’s compact zijn kunt u het toestel gemakkelijk overal mee naar toenemen. Wij hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet:

 

  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig overal mee naar toe te nemen
  • Een vast objectief
  • Betaalbaar


Wellicht een nadeel: het is niet mogelijk om te werken met verwisselbare lenzen. Wanneer u gemak en gebruiksvriendelijkheid belangrijk vindt dan biedt de Nikon compact camera zeker een goede uitkomst.


Assortiment Nikon compact camera’s 


U heeft bij Foto Sipkes een ruime keuze in de Nikon Coolpix compact serie. Zo kunt u kiezen uit mooie designs en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een roze, gele, witte of knalblauwe digitale camera! Daarbij bieden wij ook een echte outdoor variant die geschikt is voor extreme outdoor situaties. Het robuuste uiterlijk kenmerkt deze outdoor variant. Er zijn ook modellen beschikbaar die het uiterlijk hebben van een spiegelreflex.
Deze zijn wel iets groter en dus minder makkelijk om mee te nemen dan de andere Nikon compact camera’s.

Altijd een passend advies!


Wanneer u ervoor kiest om een Nikon compact camera te kopen bij Foto Sipkes, kunt u altijd de allerbeste service verwachten. Onze fysieke winkel is al ruim 85 jaar een begrip in Groningen en inmiddels is hier ook een online shop aan toegevoegd. Omdat wij over zeer veel ervaring beschikken kunnen wij u goed adviseren bij uw aankoop. Het is belangrijk dat de camera echt bij u en uw gebruik past. Het is daarom fijn om geadviseerd te worden voordat u een keuze maakt. U bent van maandag tot en met zaterdag welkom in onze winkel in Groningen, maar wij kunnen u ook altijd telefonisch te woord staan.


Foto Sipkes al 85 jaar specialist!


Wij houden ons naast het verkopen ook bezig met het onderhouden en repareren van fototoestellen.  Daarbij kunt u bij ons ook altijd terecht voor het maken van pasfoto’s in Groningen. Wij zijn dichtbij het gemeentehuis gevestigd dus u loopt gemakkelijk heen en weer! Bent u naast Nikon compact camera’s ook benieuwd naar ons verdere aanbod van dit merk? U vindt bij ons ook Nikon systeemcamera’s en spiegelreflexcamera’s. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

Tabel  Lijst 

2 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

2 Artikel(en)

per pagina