Strobist

Strobist

Tabel  Lijst 

Artikelen 41 tot 50 van 64 in totaal

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
per pagina
  • Godox Speedlite V860II Sony Trigger Kit

    De Godox Speedlite V860II Sony trigger Kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Canon, een X1C trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 299,00
  • Godox Speedlite V860II Nikon Trigger Kit

    De Godox Speedlite V860II Nikon trigger Kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Nikon, een X1N trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 299,00
  • Godox Speedlite V860II Fuji Trigger Kit

    De Godox Speedlite V860II Fuji trigger Kit bevat  de Godox V860II reportageflitser voor Fuji, een X1F trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 299,00
  • Godox Speedlite V860II Canon Trigger Kit

    De Godox Speedlite V860II Canon trigger Kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Canon, een X1C trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 299,00
  • Godox Speedlite V860II Sony X-PRO Single kit

    De Godox Speedlite V860II Sony X-PRO Single kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Sony, een X PRO-S trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 329,00
  • Godox Speedlite V860II Nikon X-PRO Single Kit

    De Godox Speedlite V860II Nikon X-PRO Single Kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Nikon, een X PRO-N trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 329,00
  • Godox Speedlite V860II Fuji X-PRO Sinlge kit

    De Godox Speedlite V860II Fuji X-PRO Sinlge kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Fuji, een X PRO-F trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 329,00
  • Godox Speedlite V860II Canon X-PRO Single kit

    De Godox Speedlite V860II Canon X-PRO Single kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Canon, een X PRO-C trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 329,00
  • Godox Speedlite V860II Olympus/Panasonic X-PRO Single kit

    De Godox Speedlite V860II Olympus/Panasonic X-PRO Single kit bevat de Godox V860II reportageflitser voor Olympus/Panasonic, een X PRO-O trigger, een li-ion accu, een oplader en nodige accessoires zoals een flitsvoetje en een beschermende opbergpouch. De flitser heeft een zoombereik van 20 tot 200mm en de kop is zowel te kantelen als te roteren. De zoompositie van de flitskop kunt u zowel automatisch laten bepalen als handmatig instellen. Dankzij het display, de duidelijke knoppen en een centraal instelwiel met een goede grip, is de bediening heel eenvoudig en intuïtief.

    Meer Informatie
    € 329,00
  • SMDV Speedbox-85 Speed Bracket (SB-05)

    De SMDV SPEEDBOX-80 INCL. SB-05 is een hoogwaardige zeshoekige softbox voor off-camera flitsen met uw reportageflitser. Door het gebruik van de softbox wordt het licht van de flitser verzacht waardoor uw een mooiere belichting van uw onderwerp verkrijgt. Het diffuser doek helpt hotspots te verminderen en verzacht het licht.

    Meer Informatie
    € 399,00

Tabel  Lijst 

Artikelen 41 tot 50 van 64 in totaal

Pagina:
  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
per pagina