Godox

Godox Zenders & Ontvangers

Tabel  Lijst 

Artikelen 11 tot 16 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina
  • Godox X PRO-N transmitter voor Nikon

    De Godox X Pro-n transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Canon flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Nikon camera. Naast ondersteuning voor E-TTL II biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen.

    Meer Informatie
    € 99,00
  • Godox X PRO-O transmitter voor Olympus en Panasonic

    De Godox X Pro-O transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Canon flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Olympus/Panasonic camera. Naast ondersteuning voor E-TTL II biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen.

    Meer Informatie
    € 99,00
  • Godox X PRO-C transmitter voor Canon

    De Godox X Pro-C transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Canon flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Canon camera. Naast ondersteuning voor E-TTL II biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen.

    Meer Informatie
    € 99,00
  • Godox X PRO-F transmitter voor Fuji

    De Godox X Pro-F transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Canon flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Fujifilm camera. Naast ondersteuning voor E-TTL II biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen.

    Meer Informatie
    € 99,00
  • Godox X PRO-S transmitter voor Sony

    De Godox X Pro-S transmitter is een veelzijdige trigger voor het aansturen van Godox reportageflitsers en studioflitsers met het ingebouwde draadloze Wireless X-systeem. Daarnaast kun je ook originele Canon flitsers aansturen wanneer je deze gebruikt in combinatie met een Godox X1 receiver. De transmitter heeft een werkbereik van circa 100 meter en bevestig je direct op de hotshoe van je Sony camera. Naast ondersteuning voor E-TTL II biedt de Godox X Pro ook de mogelijkheid om deze handmatig in te stellen.

    Meer Informatie
    € 99,00
  • Godox Cells Set Canon

    De Godox Cells Transceiver is ontworpen om te functioneren als draadloze transmitter maar kan tevens dienen als receiver voor studioflitsers en speedlights, en als afstandsbediening voor de sluiter van je camera. De Godox Cells Transceiver beschikt over meerdere channels, waardoor een vrij kanaal nooit moeilijk te vinden is. De gebruikte frequentie maakt een stabiele transmissie van de signalen mogelijk, evenals een gevoelige reactie op triggers. Je beschikt vor de Godox Cells Transceiver over een flexibele controle over je strobist setup.

    Meer Informatie
    € 99,99

Tabel  Lijst 

Artikelen 11 tot 16 van 16 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
per pagina