Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM occasion

Canon EF 180mm f/3.5L Macro USM occasion

Artikelnummer: occ_EF180/35
Occasion in nette staat met 12 maanden garantie
Voorraad
Voorraad
€ 1.549,00
Product Omschrijving

Details

Telemacro-objectief

De EF 180mm f/3.5L Macro USM is een telemacro-objectief met een maximale vergrotingsfactor van 1,0x. Levensgrote close-ups kunnen nu worden genomen op nog grotere afstand om het onderwerp niet te verstoren (ideaal voor het fotograferen van insecten en ander wildlife). Het interne, zwevende focussysteem minimaliseert fluctuaties in aberraties veroorzaakt door veranderingen in de brandpuntsafstand. Dit garandeert haarscherpe opnamen van 1,0x tot oneindig.

Kwaliteit uit de L-serie

Gemaakt volgens de hoogste Canon-maatstaven op het gebied van precisietechnologie en superieure optische prestaties. De L-serie is Canon’s paradepaardje in het assortiment objectieven voor professioneel gebruik. Deze objectieven combineren een uitstekende beelddefinitie en ultieme prestaties met een robuuste constructie die het binnendringen van stof en vocht onder alle weersomstandigheden voorkomt.

Ring USM-autofocus met handmatige aanpassingsmogelijkheden

Het Canon ring USM-autofocussysteem gebruikt ultrasone trillingen om snel, nauwkeurig en geruisloos scherp te stellen. De scherpstelling kan op elk gewenst moment handmatig worden aangepast via een grote ring die tijdens automatisch scherpstellen niet draait. Op die manier kan de fotograaf de scherpstelling direct handmatig perfectioneren.

Super Spectra-coating

De Super Spectra-coatings dragen bij aan een nauwkeurige kleurbalans en hoog beeldcontrast. Ze onderdrukken reflecties en overstraling door licht te absorberen dat kan worden gereflecteerd door interne lenselementen en de digitale sensor.

Accessoires

Het objectief wordt geleverd met zonnekap en zachte draagtas.

CMS tab