Canon EF 24-70/2.8 L occasion

Canon EF 24-70/2.8 L occasion

Artikelnummer: 2470occ

Occasion in nette staat, incl. zonnekap.


Een standaardzoomlens van professionele kwaliteit met uitstekende beeldkwaliteit en een snel diafragma van f/2.8 over het gehele zoombereik. Deze lens uit de L-serie staat bij professionele fotografen bekend als de standaard onder zoomlenzen, dankzij de optische scherpte en het feit dat de lens in bijna elke omgeving te gebruiken is. De perfecte aanvulling op elke fullframe-EOS-camera.

De EF 24-70mm f/2.8L USM is een fantastische lens voor:
Reizen
Fotojournalistiek
Landschappen
Portretten

Zonder statief opnamen maken bij weinig licht
Door het constante f/2.8 diafragma over het gehele zoombereik van de EF 24-70mm f/2.8L  USM werkt de lens uitstekend bij weinig licht, door het licht optimaal te gebruiken. Het vaste diafragma geeft je volledige controle over de scherptediepte. Het nieuwe diafragma met 9 lamellen creëert een cirkelvormig diafragma, waardoor je prachtige vervaagde achtergronden met aantrekkelijke bokeh krijgt. Hierdoor steekt het onderwerp af tegen de achtergrond, zonder afleidingen.

Voorraad
Voorraad
€ 849,00
Product Omschrijving

Details

 

Geavanceerd optisch ontwerp
De EF 24-70mm f/2.8L beschikt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van optisch ontwerp en heeft drie asferische elementen. Hierdoor biedt de lens de best mogelijke beeldkwaliteit voor een lens met deze brandpuntsafstand. Door een aanzienlijke vermindering van chromatische aberratie en verminderde kleurvervaging hoef je minder tijd aan de nabewerking te besteden en krijg je een uitstekende beeldvullende scherpte die meestal is voorbehouden aan prime lenzen.

CMS tab