FUJIFILM GFX50S II body + GF 35-70

FUJIFILM GFX50S II body + GF 35-70

Artikelnummer: 4547410452297


Actie:


Koop tussen 1 Juni en 31 Juli dit product en ontvang €300,- Kassakorting.


Let op! de korting is reeds in de prijs verrekend.---


Koop de FUJIFILM GFX50 SII bij het FUJIFILM Experience center van het Noorden, Foto Sipkes staat voor al uw vragen klaar met een team van specialisten.

Voorraad
Voorraad

Normale Prijs: € 4.499,00

Special Price € 4.199,00

Product Omschrijving

Details

--

FUJIFILM GFX50S II + GF 35-70

Een compacte en lichte grootformaat systeemcamera met krachtige beeldstabilisatie.

De nieuwe GFX50S II aan is een lichte en handzame grootformaat systeemcamera met een zéér krachtige ingebouwde beeldstabilisatie (IBIS) en uitgevoerd met een 51,4 Megapixel sensor. Deze camera is de nieuwste toevoeging aan de serie GFX systeemcamera’s die zijn uitgerust met een grootformaat beeldsensor.*1

De GFX50S II beschikt met zijn 51,4 Megapixel sensor over een zeer groot beeld oplossend vermogen, waarbij ieder detail in scherpte over het gehele opnamegebied wordt vastgelegd. Het licht wordt geregistreerd op een pixel die maar liefst 1,7 keer groter is als die van een full-frame sensor*2, waardoor er een groot dynamisch bereik met een zeer goede signaal ruisverhouding ontstaat. Dit resulteert in een opname die bestaat uit een diepe tonaliteit en waarbij ieder detail zichtbaar blijft, vanaf de schaduwpartijen tot en met de hooglichten. Dit alles met een minimum aan ruis, zelfs bij opnames met weinig licht.
 

Eén van de sterke punten van de grootformaat sensor die in de GFX schuilgaat is zijn vermogen om afhankelijk van het gebruikte objectief een zeer kleine scherptediepte te produceren. Iedere opname is scherp tot in de hoeken door de rand-tot-rand-scherpte van de GF objectieven om het hoofdonderwerp te accentueren tegen een onscherpe achtergrond. Dit resulteert in een driedimensionaal beeld.
Het innovatieve ontwerp van de camera draagt bij aan de draagbaarheid, waardoor vrijwel iedere fotografische situatie tot in de details en op iedere gewenste locatie kan worden vastgelegd. De GFX50S II is uitgerust met de “X-Processor 4” beeldverwerkingsprocessor waardoor er snel en zeer accuraat kan worden scherp gesteld op ieder onderwerp. De camera is voorzien van een nieuw autofocus algoritme waardoor ieder beslissend moment kan worden vastgelegd.
Een andere krachtige functie van de GFX50S II is het ingebouwde 5-assige beeldstabilisatiesysteem (IBIS) dat bewegingen gemaakt door de hand van de fotograaf, tot wel 6,5 stops weet op te vangen*3. Cameratrillingen worden daarmee tot een minimum beperkt als er vanuit de hand gefotografeerd wordt. Zodoende hoeft er bij weinig licht ook geen statief gebruikt te worden. De camera weegt slechts 900 gram.
De GFX50S II kan werkelijk overal mee naartoe genomen worden. Het maakt fotograferen in grootformaat nu nog bereikbaarder voor een nog grotere groep gepassioneerde fotografen, dankzij een geavanceerd autofocussysteem en een krachtige ingebouwde beeldstabilisatie (IBIS). Dit alles is samengepakt in een relatief kleine behuizing die licht van gewicht is.

De nieuwe FUJINON GF35-70mmF4.5-5.6 WR
Het kleinste en lichtste GF-zoomobjectief, dat past in de palm van je hand.

Dit objectief is het kleinste en het lichtste zoomobjectief uit de GF serie: De FUJINON GF35-70mmF4.5-5.6 WR. Een zoomobjectief voor de FUJIFILM GFX Serie. Het objectief is zo klein, dat het in de palm van je hand past.
De GF35-70mm is een zéér compact en lichtgewicht standaard zoomobjectief met een reikwijdte en beeldhoek van 28-55mm, in vergelijk met 35mm full-frame camera’s, en weegt slechts 390 gram. De filtermaat van dit objectief kent een doorsnede van 62mm. Uniek aan dit objectief is dat hij uiterst compact en daardoor zeer praktisch is in het gebruik op een GFX systeemcamera. Een camera die beschikt over een sensor*1 die maar liefst 1,7x groter is dan een full-frame sensor. Uiteraard beschikt ook dit objectief over een uitstekend beeld oplossend vermogen.
Ondanks de grote reikwijdte over verschillende brandpuntsafstanden, beschikt dit objectief over een goede en snelle autofocus. Door het kleine formaat en zijn lage gewicht, is dit objectief uitermate geschikt voor het fotograferen van alledaagse taferelen. Dat maakt dit objectief zeer veelzijdig, vooral omdat het de fotograaf in staat stelt om snel uit de hand een opname te maken. 
Het intrekbare objectiefmechanisme vermindert de lengte tot ongeveer 73,9mm in de kleinste stand. Hierdoor neemt het objectief zeer weinig ruimte in en dat maakt het een perfect objectief om mee te nemen op reis.*2

CMS tab