Fujifilm XF 10-24 f4.0 R OIS

Fujifilm XF 10-24 f4.0 R OIS

Artikelnummer: Fujifilm XF 10-24 f4.0 R OIS

Het Fujinon XF 10-24mm OIS F4.0 objectief combineert een ultragroothoek tot standaardgroothoek, daarmee heeft u een ruime keuze aan fotografische mogelijkheden tot uw beschikking. U fotografeert met de Fujinon XF 10-24mm OIS F4.0 bijvoorbeeld net zo makkelijke dynamische en gedetailleerde landschappen als architectuur en interieuropnamen.Voorraad
Voorraad
€ 899,00
Product Omschrijving

Details

Scherpstellen
Het interne scherpstelsysteem en het gebruik van een autofocus stappenmotor zorgt ervoor dat het scherpstellen soepel, precies en stil verloopt. Hierdoor is het objectief ook bijzonder geschikt voor het maken van video-opnames. Dankzij de speciale macro focus instelling is het mogelijk om bij close-ups scherp te stellen tot op 24cm. Wanneer de Fujifilm XF 10-24mm f/4 R OIS wordt gebruikt op een Fujifilm X-serie systeemcamera met een Lens Modulation Optimizer functie, worden de eigenschappen van de deze lens nog eens versterkt.
 

Belangrijkste kenmerken:

  • Nieuw optisch systeem design met 4 aspherische en 3 ED lensdelen zorgen in combinatie met de X-trans CMOS sensor voor optimale beeld kwaliteit.
  • Krachtige optisch beeldstabilisatie systeem welke het mogelijk maakt om in extreem slechte lichtomstandigheden vanuit de hand te fotograferen.
  • FUJINON's unieke HT-EBC* lenscoating op alle lensdelen ( beide kanten ). Deze coating garandeert de beste lichtkwaliteit en voorkomt Ghosting. Voor de achterzijde van het frontglas is zelfs een nieuwe, speciaal ontwikkelde, coating toegepast om vervormingen tegen te gaan die karakteristiek zijn voor ultra groothoek lenzen.
  • Extra krachtig bij elk diafragma in combinatie met X-serie camera's welke de Lens Modulation Optimizer (LMO) functie hebben.
  • Zeven bladige diafragma ring voor een prachtig rond Bokeh effect.
  • F4.0 diafragma over het totale bereik van ultra wide 15mm tot 36mm (kleinbeeld Equivalent) .
  • De minimale focus afstand van 24cm maakt het mogelijk om bij macro fotografie zowel delen van de voorgrond als van de omgeving gedetailleerd weer te geven, wat voor meer context voor het object zorgt.
  • High-Speed Auto Focus middels het interne focus systeem welke de compacte achterste en middelste lensdelen beweegt, zonder de voorste grote lensdelen te bewegen.
  • Dankzij de lichtgewicht lensdelen en de toepassing van een stepping motor, is de XF-10-24mm ook zeer onopvallend en stil in het gebruik.
  • Met zijn volledig metalen behuizing, diafragma en focus ringen is fotograferen met deze lens een geweldige ervaring. Topkwaliteit en gegarandeerd optimale beeldkwaliteit zoals u van FUJIFILM gewend bent.

* High Transmittance Electron Beam Coating
** FUJIFILM X-E2

CMS tab