Fujifilm XF-35mm f/2.0R WR Zwart

Fujifilm XF-35mm f/2.0R WR Zwart

Artikelnummer: F_35zw

De FUJINON XF35mm F2 R WR is een prime lens met een standaard brandpuntsafstand die scherpe beelden levert met een mooie bokeh (de onscherpte die buiten het scherptevlak ligt). Het objectief van negen elementen in zes groepen (inclusief twee asferische elementen) creëert een perfecte balans tussen hoge beeldkwaliteit en compacte afmetingen. De lens heeft de kleinste diameter van de line-up en dankzij het interne focussysteem en een stepping motor, wordt er een autofocus-tijd van slechts 0.08 seconden2 gerealiseerd. De buitenkant van de lens is weer- en stofbestendig en werkt bij temperaturen tot -10°C. De lens is ideaal voor elke situatie en toepassing; dit is de nieuwe norm voor alle fotografiefans.


 


 


 


 
Voorraad
Voorraad
€ 399,00
Product Omschrijving

Details

Scherpe hoge beeldkwaliteit


Objectief van negen elementen in zes groepen geeft een scherpe, rijke beeldkwaliteit, zelfs bij een diafragma van F2.0.


Compact en discreet


Omdat er twee asferische lenzen worden gebruikt, kon de buitenkant klein en compact worden gehouden. Het slanke, stijlvolle ontwerp is slechts 45.9mm lang en heeft een diameter van 60mm, waardoor het makkelijk in gebruik is en de fotograaf er nauwelijks mee opvalt. Dit maakt het de perfecte lens voor portretten en voor straat- en reportagefotografie.


Snelle autofocus van 0.08 sec3


Een intern focussysteem, dat de kleine en lichtgewicht lenselementen beweegt, geeft samen met een stepping motor een bijna geluidloze, precieze en snelle autofocus - een must voor alle snapshooters die een spontaan moment willen vastleggen.


Metalen buitenkant, weer- en stofbestendig en werkt bij lage temperaturen tot -10°C


De buitenkant van de lens is volledig gemaakt van metalen onderdelen, zodat hij stevig genoeg is voor uiteenlopende situaties. De subtiele structuur van de metalen delen zorgt voor een prettige gebruikservaring en zorgt er bovendien voor dat hij ook nog makkelijk en precies te gebruiken is met natte handen of handschoenen. De lens heeft een weer- en stofbestendige structuur met acht sluitingen op de lensromp, die de lens beschermen tegen regen, stof en waterdruppels wanneer men buiten fotografeert. De lens werkt zelfs bij temperaturen tot wel -10.


Twee typen zonnekappen


Zonnekappen blokkeren het overbodige licht, waardoor maximale optische prestaties kunnen worden gehandhaafd. Er zijn twee typen zonnekappen beschikbaar voor de XF35mm F2 R WR. Een lichtgewicht, compacte circulaire zonnekap wordt standaard bijgeleverd en een klassieke en stijlvolle metalen zonnekap, de LH-XF35-2, kan optioneel worden aangeschaft. Beide zonnekappen kunnen met de lensdop worden gebruikt.


3Voldoet aan CIPA (Camera & Imaging Products Association) richtlijnen, interne metingen, tijdens high performance mode.

CMS tab