Fujifilm XF 16-80mm f/4 R OIS WR occasion

Fujifilm XF 16-80mm f/4 R OIS WR occasion

Artikelnummer: FFX16-80/4RoisWR_occ

Occasion in nette staat.


Wordt geleverd met zonnekap.

Voorraad
Voorraad
€ 549,00
Product Omschrijving

Details

Compacte zoom met een constant F4-diafragma en 6,0-stops OIS.

FUJINON XF16-80mmF4 R OIS WR heeft een maximale diafragmawaarde van F4 over de brandpuntsafstand van 16-80mm (gelijk aan 24-122mm in het 35mm-filmformaat). Dit objectief heeft een minimale opnameafstand van 35 cm over het gehele zoombereik, wat een maximale opnamevergroting oplevert van 0,25x. De compacte en lichtgewicht lens weegt slechts 440 g, wat ongeveer 40% lichter is dan een equivalente lens voor een 35 mm-formaatsysteem. Wanneer bevestigd aan een X-T3, weegt de kit slechts 979 g en 823 g in combinatie met X-T30, waardoor het de ultieme reiscombinatie is. Deze nieuwe standaardzoomlens is voorzien van 6,0-stops OIS, wat betekent dat u comfortabel kunt fotograferen in een groot aantal verschillende situaties, vanuit een nachtscène of binnenshuis zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over cameratrilling.

Geavanceerde beeldkwaliteit

De lens bestaat uit 16 elementen in 12 groepen, waaronder drie asferische lenselementen en één ED asferische lens. De asferische lenselementen worden met hoge precisie gecontroleerd om veldkromming en sferische aberratie te verminderen, wat resulteert in een geavanceerd niveau van beeldscherpte over het hele frame. Door een asferische ED-lens als OIS-lens te gebruiken, worden aberratiefluctuaties als gevolg van beeldstabilisatie onderdrukt. Daarnaast heeft deze lens een minimale scherpstelafstand van 35 cm close-up fotografie over het gehele zoombereik. De lens ademt zeer weinig waardoor hij geschikt is voor filmopnamen.

Bestaande uit 16 lenselementen in 12 groepen, waaronder drie asferische lenselementen, waaronder één asferische ED-lens
Compact, lichtgewicht en stijlvol ontwerp voor superieure bediening

    De compacte 5x zoomlens weegt slechts 440 g en is daardoor uitstekend draagbaar. Daarnaast is de totale lengte het compacte formaat van 88,9 mm. Ongeveer 40% lichter dan een full size 5x zoomlens.
    Metalen aspecten van het exterieur zorgen voor een stijlvolle uitstraling die extra kwaliteit en duurzaamheid geeft.
    De zoom-, diafragma- en scherpstelringen hebben precies de juiste hoeveelheid koppel voor een betere bediening.

Krachtige OIS

Het heeft de sterkste OIS-prestaties die equivalent zijn aan de 6.0 CIPA-richtlijnstandaard. De camera detecteert automatisch wanneer deze op een statief is bevestigd of tijdens het pannen en past zich dienovereenkomstig aan.
Snelle en stille autofocus

De lens maakt gebruik van het interne focus AF-systeem dat kleinere en lichtere scherpstelelementen aanstuurt. Het maakt gebruik van een stappenmotor, bekend om zijn stille werking en nauwkeurigheid, om een ​​snelle en stille autofocus te bereiken.
Geavanceerde constructie

De lenscilinder is op 10 locaties afgedicht, waardoor de lens stof- en weerbestendig is en kan werken bij temperaturen tot -10°C. Door hem te monteren op weerbestendige spiegelloze digitale camera's zoals X-Pro2, X-T1, X-T2, X-T3 en X-H1 kunt u met een gerust hart opnamen maken in lichte regen of een stoffige omgeving buitenshuis.
Weerbestendig op de groen aangegeven locaties, voor extra bescherming tegen de elementen.

CMS tab