Nikon

Tabel  Lijst 

Artikelen 11 tot 20 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina
  • NIKKOR Z 40mm f/2 (SE)


    ----


    Objectief met f/2 en vast brandpunt in een speciale editie

    De NIKKOR Z 40mm f/2 (SE) biedt uitstekende prestaties in een klassiek objectiefontwerp. Van straattaferelen tot spontane portretten: met zijn opvallende brandpuntsafstand van 40 mm (60 mm op DX-formaat camera's) leg je vrijwel alles vast. Altijd een prachtige bokeh.

    Meer Informatie
    € 359,00
  • Nikkor AF-S 50mm f/1.4G




    Standaard 50-mm Autofocus Nikkor objectief met hoogwaardige optica en Nikon’s exclusieve SWM (Silent Wave Motor) voor een fluisterstille werking. Dit objectief kent een groot maximaal diafragma van f/1.4 dat een helder zoekerbeeld waarborgt en is ideaal voor opnamesituaties met weinig licht of wanneer een kleine scherptediepte gewenst is.

    Meer Informatie
    € 429,00
  • Sale
    Nikon AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR

    Nikon AF-P DX 70-300mm f/4.5-6.3G ED VR

    Actie:

    Koop tussen 1 September en 14 September dit objectief en ontvang direct 10% korting.

    Let op, korting is reeds in de prijs verrekend.

    Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar.



    Stap in de wereld van de supertelefotografie met dit DX-formaat zoomobjectief.

    Als u de creatieve voordelen van telefoto's wilt verkennen, is dit lichte objectief het ideale hulpmiddel. Dankzij de gestroomlijnde, compacte constructie is dit de perfecte keuze voor de kleinere DX-formaat D-SLR’s¹ van Nikon.

    Het veelzijdig brandpuntsbereik van 70-300 mm biedt u alle flexibiliteit die u nodig hebt om prachtige opnamen van verafgelegen onderwerpen te maken, unieke vakantiefoto's te schieten of wilde dieren vast te leggen. Met Nikon's vibratiereductie blijven opnamen scherp en het objectief stelt snel en stil scherp. Daarmee is het ideaal voor zowel video's als foto's.

    Meer Informatie
    € 439,00
  • AF-P DX NIKKOR 70-300mm f/4.5-6.3G ED

    Avontuurlijke superteleopnamen beginnen met dit DX-formaat zoomobjectief

    Met een veelzijdig brandpuntsbereik van 70-300 mm en een lichte constructie is dit objectief perfect voor fotografen die zich verder willen verdiepen in het maken van telefoto's. Maak prachtige opnamen van verafgelegen onderwerpen, unieke reisfoto's of fotografeer wilde dieren.

    Meer Informatie
    € 439,00
  • Nikon TC-17E II Teleconverter

    Vergroot de brandpuntsafstand van uw AF-S, AF-I of VR-NIKKOR tele-objectief met een factor 1,7x en levert slechts 1,5 f-stop lichtverlies

    Meer Informatie
    € 439,00
  • Nikon AF-S DX Micro 85mm f/3.5G ED VR

    br />
    Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar.


    Compact en licht DX-formaat macro-objectief met hoogwaardige optiek. Dit objectief is uitgerust met de tweede generatie van Nikon vibratiereductiesysteem en levert daardoor stabiele beelden, zowel voor de sensor als voor de zoeker, waardoor flexibeler opnamen uit de hand mogelijk zijn. Dankzij de reproductiemaatstaf van 1:1 kunnen close-ups op ware grootte van zeer fijne structuren en details worden gemaakt.

    Meer Informatie
    € 467,00
  • Nikon AF-S 85mm f/1.8G


    Snel objectief met gemiddelde tele voor gebruik met FX- en DX-formaat spiegelreflexcamera's. Dit is ideaal voor portretten en vormt een topcombinatie van een klassieke brandpuntsafstand met een snel diafragma. Dankzij de brandpuntsafstand van 85 mm kunt u portretten van dichtbij maken met zeer veel details. Het snelle diafragma van f/1.8 biedt de perfecte balans tussen scherpte en bokeh.

    Meer Informatie
    € 494,00
  • Nikkor AF-S 35mm f/1.8G

    Voor vragen staan onze specialisten voor u klaar. ---------

    Lichtsterk objectief in FX-formaat met een helder diafragma van f/1,8 en een klassieke brandpuntsafstand van 35 mm.

    Meer Informatie
    € 575,00
  • Nikon TC-20E III Teleconverter

    Krachtige teleconverter waarmee de effectieve brandpuntsafstand van bepaalde NIKKOR-objectieven wordt verdubbeld zonder dat de dichtstbijzijnde scherpstelafstand toeneemt.

    Meer Informatie
    € 589,00
  • Nikkor Z DX 18-140 f/3.5-6.3 VR


    ----


    De nieuw Nikon 18-140 z geeft een sublieme beeldkwaliteit en flexibiliteit biedt voor beeldmakers die opnamen in groothoek-, standaard- en tele-bereik willen maken.Als ideale reisgenoot heeft dit geavanceerde DX-objectief bij opnamen zowel dichtbij als veraf een superieure optiek. Dat houdt in dat het in elk fotografisch scenario kan worden gebruikt, van uitgestrekte landschappen tot indringende portretten.

    Meer Informatie
    € 599,00

Tabel  Lijst 

Artikelen 11 tot 20 van 87 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
per pagina