Samyang voor Canon

Samyang objectieven voor Canon

Tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina
 • Samyang 300mm F6.3 UMC CS Canon

  Met slechts 315 gram en een lange brandpuntsafstand is dit een perfecte partner voor uw fotografie.

  De Samyang 300mm F6.3 UMC CS is een compacte spiegel tele-objectief geschikt voor natuur-, landschap- en astrofotografie. Het is ontworpen voor zowel DSLR- en mirrorless camera's met een APS-C sensor. De hoogwaardige optische constructie van 8 lenzen in 8 groepen geeft een hoge beeldkwaliteit en hoog contrast door de vermindering van chromatische aberratie. Door de aangebrachte Ultra Multi Coating (UMC) zorgt voor vermindering van ghosting en flare.

  Meer Informatie
  € 309,00
 • Samyang 85mm f/1.4 AS IF UMC Canon

  Ervaar een zachte, maar toch unieke en stijlvolle bokeh met één van de best verkochte objectieven van Samyang!

  Deze handmatig scherp te stellen Samyang 85mm F1.4 AS IF UMC staat optisch op hoog niveau en levert zelfs bij de volle opening van F1.4 uitzonderlijke resultaten. Hierdoor is het perfect voor portretten en opnamen bij weinig licht. Hoewel het objectief ontworpen is voor camera’s met een Full-Frame sensor, is het ook geschikt voor camera’s met een APS-C / DX sensor. De Samyang 85mm F1.4 geeft dan een brandpuntsafstand van ongeveer 127mm.

  Meer Informatie
  € 329,00
 • Samyang 8mm f/3.5 Fisheye MC Canon CS-II

  180-graden beeldveld, voor 180 graden plezier!

  Hoewel de Samyang 8mm F3.5 AS IF MC Fisheye CS II DH gebouwd is voor APS-C camera’s, kan het ook gebruikt worden op Full-Frame camera’s als de zonnekap wordt verwijderd. Op full-frame camera's geeft de Samyang 8mm F3.5 Fisheye een zeer breed gezichtsveld, waardoor het ideaal is voor panorama's en 3D virtuele rondleidingen.

  Meer Informatie
  € 349,00
 • Samyang 50mm F1.4 AS UMC Canon

  Uw heldere dagen met de Samyang 50mm F1.4

  De Samyang 50mm F1.4 AS UMC is een standaard brandpuntsafstand met handmatige scherpstelling en speciaal ontworpen voor de Full-Frame beeldsensor.

  Meer Informatie
  € 399,00
 • Samyang 10mm f/2.8 ED AS NCS CS Canon

  Voeg professionaliteit toe aan uw creativiteit met deze Samyang ultra-groothoek.

  De Samyang 10mm F2.8 ED AS NCS CS is speciaal ontworpen voor camera’s met een APS-C formaat sensor. Met een relatief lage vervorming en een grote beeldhoek van 109,5 ° kunnen fotografen bijzondere landschappen en architectonische opnamen creëren. De hoge lichtsterkte van F2.8 maakt ook het fotograferen onder relatief donkere omstandigheden mogelijk. Samyang gebruikt hier een NCS coating (Nano Coating System). Het zorgt voor nog minder reflecties en een hoger contrast.

  Meer Informatie
  € 429,00
 • Samyang 14mm f/2.8 ED AS IF UMC Canon

  Dit is één van Samyang’s bestsellers.

  De Samyang 14mm F2.8 IF ED UMC is een ultra groothoek objectief met handmatige scherpstelling ontworpen voor zowel Full-Frame als APS-C-camera's. Deze 14mm F2.8 beschikt over uitzonderlijke optische prestaties en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Zelfs wanneer het gebruikt wordt bij de volle opening van F2.8 is de beeldkwaliteit zeer hoog. Het is een geweldig objectief voor zowel professionele- als amateurfotografen én filmers.

  Meer Informatie
  € 439,00
 • Samyang 16mm F2.0 ED AS UMC CS Canon

  Sterk aanbevolen voor iedereen die kristalheldere foto’s wil maken.

  De Samyang 16mm F2.0 ED AS UMC CS is een handmatig scherp te stellen ultra groothoekobjectief voor camera’s met een APS-C formaat sensor. Het objectief is ook leverbaar voor camera’s met een Micro Four-Thirds formaat sensor. De Samyang 16mm F2.0 is een rechtlijnig objectief met een geweldige beeldkwaliteit en lage vervorming. Het objectief is perfect geschikt voor landschap- en algemene fotografie en voor iedereen die een hoge kwaliteit groothoek zoekt.

  Meer Informatie
  € 449,00
 • Samyang 135mm f/2.0 AS IF UMC Canon

  Ervaar een zachte, maar toch unieke en stijlvolle bokeh met een van de meest lichtsterke teleobjectieven van dit moment!

  Deze handmatig scherp te stellen Samyang 135mm F2.0 ED IF UMC staat optisch op hoog niveau en levert zelfs bij de volle opening van F2.0 uitzonderlijke resultaten. Hierdoor is het perfect voor portretten en opnamen bij weinig licht. Hoewel het ontworpen is voor camera’s met een Full-Frame sensor, is het ook geschikt voor camera’s met een APS-C / DX sensor. Hij heeft dan een equivalent van ongeveer 200mm.

  Meer Informatie
  € 459,00
 • Samyang 12mm f/2.8 ED AS NCS Fisheye Canon

  Verbreed je wereld met een 12mm Full-Frame fisheye.

  De Samyang 12mm F2.8 ED AS NCS Fisheye is een handmatige scherp te stellen Fisheye objectief ontworpen voor camera’s met een Full-Frame sensor. Het is echter ook leverbaar voor camera’s met een APS-C of Micro four-thirds sensor.

  Meer Informatie
  € 549,00
 • Samyang 35mm f/1.4 ED AS UMC Canon AE

  Leg de bijzondere wereld van de schemer vast.

  Samyang 35mm F1.4 AS UMC is een lichtsterke, lichte groothoek en handmatig scherp te stellen objectief voor Full-Frame- en APS-C camera's. Het is een professionele vastbrandpunt die uitzonderlijk hoge resolutie en scherpte levert door een uitstekende optische constructie.

  Meer Informatie
  € 599,00

Tabel  Lijst 

Artikelen 1 tot 10 van 12 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
per pagina